Genieten van een betoverende middag

2 - daags Openluchtconcert arrangement

Op zondag 3 september vindt het jaarlijkse Openluchtconcert plaats. In een feestelijk en legendarisch programma brengen Frederique Spigt en Annet Malherbe, samen met het symfonieorkest Phion een ode aan The King of Rock-‘n-Roll. Wilt u alvast in de stemming komen? Bekijk dan deze video.

100 jaar geleden bouwde de familie Blijdenstein hun prachtige buitenverblijf op de gronden van De Wilmersberg. Dit is de plek waar de familie zich thuis voelde en waar ze vele gasten ontvingen. Die traditie zetten wij met veel plezier voort. Op zondag 3 september vieren we dan ook dubbel feest, want naast het 100-jarig jubileum, wordt het landgoed die dag opnieuw omgetoverd in concertsferen en vindt het jaarlijkse Openluchtconcert plaats.

Openluchtconcert arrangement | 2 dagen

  • 1x Overnachting
  • 1x Landelijk ontbijt
  • 1x 3-gangen diner
  • 1x Toegang tot het Openluchtconcert, inclusief High Wine
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis gebruik van de Wellnessboutique met binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, infraroodsauna, jacuzzi en voetenbaden

Vanaf € 248,50 per persoon*
*Bij verblijf in een Royale kamer met Frans balkon met twee personen
Losse kaarten voor Euro 95,- per stuk zijn hier verkrijgbaar.


Heb je vragen over het arrangement of wil je een reservering maken? Neem dan contact met ons op via reserveringen@wilmersberg.nl of 0541 585 557. Het is niet mogelijk om dit arrangement via de website te reserveren.

Partners van het Openluchtconcert 2023: KPMG, ABN Amro Mees Pierson, Apollo Sociëteit, Phion, Agfra Holding, Schildersbedrijf Gebr. van der Geest, BitStaete, Demcon, De Jong & Laan, Damsté, Hanos, Grolsch, FLOW people, Hooijer Groep, Sahai financiële diensten, Heisterkamp wijnkopers, Vcare.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico