Blog

10 redenen om naar Hanna van Hendrik op Vliegveld Twenthe te gaan

In 2022 is Hanna van Hendrik TERUG in Twente! Van 8 juli tot en met 14 augustus a.s. zal het grote Theaterspektakel 'Hanna van Hendrik' met Johanna ter Steege worden opgevoerd op Vliegveld Twenthe. Er zijn wel 50 goede redenen om hier naar toe te gaan, wij hebben er tien voor jou!

Tien goede redenen om naar Theaterspektakel Hanna van Hendrik te gaan

Met Johanna ter Steege en Huub Stapel
  • Meestal vinden grote spektakels als deze plaats in het westen van het land, zoals Soldaat van Oranje. Het is voor ons Twentenaren een unicum dat een grote voorstelling als deze naar Twente komt. Als Nederlander mag je dit niet missen, maar als Trotse Tukker zéker niet, dit gaat over ons en over onze voorouders.
  • Een entreeticket kost Euro 57,50 p.p. (weekticket) of Euro 62.50 p.p. (weekend) . Dat is een prikkie voor een spektakel als dit.
  • Deze voorstelling is een droom die uitkomt, in dit geval de droom van actrice Johanna ter Steege, geboren en getogen in Twente. Hoe heerlijk is het om terecht te komen in een grootse droom die werkelijkheid wordt van iemand anders en stiekem te mijmeren over het laten uitkomen van jouw eigen dromen?
  • Je hoeft voor deze voorstelling geen stoffig, warm klein zaaltje in deze zomer. Hanna van Hendrik vindt namelijk plaats in Hangar 11 van het Vliegveld Twenthe (bij Enschede), waar nog niet zo lang geleden F16's van de luchtmacht landden.
  • Het is een groots en ambitieus project: twee podia met ieder een tribune voor 1.000 mensen, met daarachter een wei met daarin grazende koeien. Of dit voor de beleving niet genoeg is, staat er ook een levensgrote boerderij en is er een heuse crossbaan. Dit ga je nergens anders meer meemaken.
  • Deze voorstelling is leuk voor jong en oud. Neem je kinderen en ouders mee, neem je kinderen en kleinkinderen mee, of neem je ouders en je opa en oma mee en beleef met het hele gezin de dag van je leven!
  • Ook de cast is op zijn zachtst gezegd divers te noemen: acht acteurs, dertig figuranten, een vierkoppige live band (Her Majesty) een zangkoor, tien ballerina’s, vier motorcrossers en zeven koeien!
  • Good noaberschap geet te hope met vertrouwen”, zei Johanna ter Steege over de verwezenlijking van haar droom Hanna van Hendrik. Hiermee doelt ze op meer dan twintig noabers, bedrijven en particulieren, die samen ruim 600.000 euro bij elkaar hebben gebracht om deze productie mogelijk te maken. Dit is Twente op zijn best en op zijn krachtigst, want als we ergens in geloven, dan gaan we ervoor. Zo laten we dat al eeuwen zien.
  • Maak er een heerlijke korte vakantie van, kom bij ons overnachten en geniet van het beste van Twente bij Landgoed De Wilmersberg. Op slechts 15 autominuten verwijderd van dit grootse spektakel. Omdat De Wilmersberg speciale partner is van Hanna van Hendrik, kunnen we ons arrangement tegen een extra scherpe prijs aanbieden. Klik hier voor meer informatie.
  • En tenslotte: uit onderzoek blijkt dat je je tijd en geld het beste kunt besteden aan belevenissen en verrijkende ervaringen in plaats van aan nieuwe spullen. Vooral omdat je iets beleeft met anderen. Hanna van Hendrik is het ultieme spektakel om samen met je vrienden en familie te bezoeken!

Het grootse theaterspektakel

Boek nu ons Hanna van Hendrik arrangement!

Twee overnachtingen op ons landgoed, een 3-gangen diner én toegangskaarten voor Hanna van Hendrik!

Meer informatie

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen en promoties!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico