Event

Een middag met Eva Jinek

Boekhandel Broekhuis en Landgoed de Wilmersberg zijn trots Eva Jinek te mogen ontvangen op zondag 3 maart. Eva Jinek heeft met Droom Groot No. 2 opnieuw een zeer persoonlijk boek geschreven vol openhartige levenslessen van bekende en onbekende voorbeelden.

Inloop: 14.00 uur
Start: 14.30 uur
Prijs: € 12,50 per persoon

De middag is inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Tickets bestellen

Het klinkt altijd zo simpel: kom voor jezelf op! Of: spreek je uit als je ergens in gelooft. Gewoon een kwestie van even doorzetten, toch? Als je hard werkt, kom je er vanzelf. Maar hóé doe je dat? Hoe maak je iets van het leven als het ingewikkelder en pijnlijker is dan een Instagrampost? Als ergens voor vechten niet genoeg blijkt te zijn, en niemand je geleerd heeft om je stem te gebruiken?

Succes is heerlijk om van een afstand te bewonderen, en dat doe ik graag. Ik kan me optrekken aan bijzondere prestaties, aan de stoere en mooie dingen die mensen bedenken en maken. Maar de weg ernaartoe is juist waar de parels zitten. Niemand heeft namelijk een pasklaar antwoord op de vraag hoe om te gaan met tegenslag, of hoe je muren van weerstand doorbreekt, maar de mensen in dit boek hebben allemaal hun eigen manier gevonden om zich daar doorheen te worstelen, en er glansrijk uit te komen.

In dit boek spreek ik meer dan twintig voorbeelden, mensen die ik bewonder om hun grootse dromen en wat ze hebben gedaan om te komen waar ze zijn. Hun levens lopen uiteen, wat ze hebben moeten overwinnen ook. Maar wat het ook is, één ding hebben ze gemeen: ze voelen zich geen van allen slachtoffer. De strijd heeft ze niet verslagen en wat op hun pad is gekomen, hebben ze juist omgezet in schoonheid, in de kracht om er iets van te maken. Ze zijn stuk voor stuk de belichaming van Droom groot.

In dit boek voer ik zeer persoonlijke gesprekken met meer dan twintig bekende en minder bekende voorbeelden, mensen zoals Carice van Houten, Beatrice de Graaf, Fabienne Chapot, Daria Bukvic en Nazmiye Oral. Ook vertel ik het verhaal van mijn vader Pavel Jinek. In elk hoofdstuk leg ik uit waarom ik deze mensen bewonder, en wat ze voor mij betekenen. Robin de Puy, voormalig Fotograaf des Vaderlands, voegt een extra dimensie toe met haar prachtige, intieme portretten. Journalist Lizzy van Hees is co-auteur.

Melden Sie sich für secret deals an!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Jetzt buchen