Event

Hier komt een titel te staan van een event op twee regels

Lezing Roek Lips - Donderdag 9 juni

Wie kies je om te zijn?

Wie kies je om te zijn van Roek Lips is het boek voor iedereen die op zoek is naar zelfkennis, inspiratie en reflectie op de vraagstukken van onze tijd. Socrates wist het al: we hebben de echte dialoog nodig om te ontdekken wie we zijn en hoe we ons tot de wereld om ons heen verhouden. Het stellen van vragen en het gesprek daarover zijn volgens hem uitgangspunten voor een zinvol leven.

In Wie kies je om te zijn gaat Roek Lips in gesprek met meer dan honderd wetenschappers, kunstenaars, denkers en anderen – allen met een bijzondere levenservaring – op zoek naar inspiratie en houvast. Zo sprak hij Ahmed Aboutaleb, Paul de Blot, Louis van Gaal, Jan Geurtz, Bertold Gersons, Arnon Grunberg, Joke Hermsen, Reinbert de Leeuw, Irene van Lippe-Biesterfeld, Ivo van Hove, Typhoon, Paul Verhaeghe, Jan Terlouw en velen anderen.


De meeste mensen willen aan het einde van hun leven kunnen zeggen dat het de moeite waard is geweest. Maar wat betekent de moeite waard zijn in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is? In Wie kies je om te zijn deelt Roek Lips de mooiste verhalen en inzichten en daagt je als lezer uit tot reflectie. Want ondanks alles wat er op je pad komt, is er altijd een moment waarin je een keuze kunt maken.

Donderdag 9 juni vertelt Roek Lips over de inzichten die hij in het boek opdeed, mede aan de hand van prachtige filmpjes die hij van de geïnterviewden maakte.

Donderdag 9 juni
Tijdstip: 20.00 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Tickets voor Euro 10,- p.p. zijn hier verkrijgbaar op.

De avond is inclusief een kop koffie/thee met wat lekkers.

Locatie: Landgoed de Wilmersberg | Rhododendronlaan 7 | 7587 NL De Lutte | +31 (0)541 72 98 66

Melden Sie sich für secret deals an!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico