Event

Lezing Mark Verhees

Een avond met Mark Verhees over zijn nieuwe boek 'levenslust

Ervaar de kracht van positieve psychologie en ga op zoek waarmee je echt verbonden wil zijn. We weten zeker dat dit weer een fantastische avond gaat worden!

Over het boek levenslust:

Een optimistisch leesboek - waar je op zijn minst goede zin van krijgt en wat je waarschijnlijk naar veel meer moois leidt…

‘Zo trots als jij op mij was, zo trots kan ik op mezelf toch nooit zijn? Dat is toch onmogelijk. Maar misschien wordt het tijd dat ik wat trotser op mezelf word. Dat ik het stokje van je overneem.’ Op dat moment valt er een witte roos naast de kist. Ma vindt het een goed idee.

In een jaar tijd verliest Mark Verhees zowel zijn moeder als zijn vader. In plaats van ten onder te gaan aan het verdriet van de dood, gaat hij op onderzoek uit in het leven. Hij ontdekt hoe je verdriet en pijn kunt loslaten en hoe je jezelf kunt verbinden met je grootste dromen en je mooiste leven. Levenslust laat je zien hoe je het leven ten volle omarmt. Ook als het tegenzit.

Warm, openhartig en vol optimisme schrijft Mark Verhees zijn meest kwetsbare boek tot nu toe. Hij laat je toe in het diepste van zijn ziel. En stelt jou de vraag: Waarmee wil jij verbonden zijn? Het boek werkt als een medicijn voor uitdagingen waar we allemaal mee te maken krijgen. Het antwoord op levensvraagstukken zoals: iemand verliezen; het omgaan met lastige, uitdagende situaties; het verwerken van pijn en verdriet; loslaten van hetgeen je niet wilde; het opnieuw beginnen; het mooiste her-ontdekken; jezelf verbinden met je mooiste leven.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. De lezing start om 20.00 uur en in inclusief een kop koffies/thee en wat lekkers.

Melden Sie sich für secret deals an!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico