Jubilea

Natuurlijk hebben wij veel ervaring met het organiseren en faciliteren van kleine en grote evenementen en kunnen wij je goed adviseren. Zo ontvangen wij ieder jaar 1.000 gasten met ons welbekende openluchtconcert onder het genot van een heerlijke High Wine. Maar ook draaien wij ons hand niet om voor een bijzonder diner op maat op het landgoed.

Wij werken met diverse professionele partners samen. Zo kunnen wij je kennis laten maken met bijvoorbeeld een paardenfluisteraar, Schotse Highland Games, schermen, keverrally's en ballonvaren. Bovendien is Landgoed De Wilmersberg de ideale start of uitvalbasis voor een autorally door het verrassende landschap van Twente.

Door de complete faciliteiten en unieke ligging is Landgoed De Wilmersberg de locatie bij uitstek voor het organiseren van evenementen, dus zoek je een stijlvolle locatie voor een inspirerend evenement? Neem dan nu contact met ons op en bel naar Jolanda of Marloes: 0541-585557 of stuur een mail naar reserveringen@wilmersberg.nl.

Melden Sie sich für secret deals an!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Jetzt buchen