Ik kom terug

Wij vinden het fijn dat je bij De Wilmersberg was! Tijdens de uitcheck heb je een brief ontvangen met een speciale aanbieding als je nog een nog eens terugkomt naar De Wilmersberg (of een vriend, familielid, collega).

  1. Je ontvangt een warm welkom met een fles huiswijn op je kamer
  2. En je ontvangt Euro 25,- korting op je eindfactuur
  • Deze actie is geldig bij een minimale besteding van Euro 150,-.
  • Deze actie is alleen geldig bij een directe reservering bij ons hotel (via wilmersberg.nl - telefonisch - per e-mail).
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, cadeaubonnen, vouchers van derden en geldt niet op feestdagen.
  • Deze actie is een jaar geldig vanaf de maand die op de brief die je bij uitcheck ontving vermeld staat. Indien je deze brief inlevert bij betaling na uw volgende verblijf, ontvangt u bovengenoemde korting. Vanwege de bijzondere omstandigheden door COVID-19 is de actie twee jaar geldig vanaf de datum die op de brief van uitcheck staat.
  • De brief is aan derden overdraagbaar.

Melden Sie sich für secret deals an!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico