Lezingen bij Landgoed De Wilmersberg

In samenwerking met Boekhandel Broekhuis

Ilja Gort, Rutger Bregman, Griet OpdeBeeck, het zijn enkele grote namen die al eens een lezing gaven bij De Wilmersberg. Ze trokken volle zalen met mensen die meer wilden weten over hun nieuwe boek. Wij zijn daarom blij met de jarenlange samenwerking die we samen met Boekhandel Broekhuis hebben. Ook in 2024 komen er weer diverse auteurs naar De Wilmersberg om alles te vertellen over hun boek.

Lezing Eva Jinek - 3 maart - UITVERKOCHT

Eva Jinek heeft met Droom Groot No. 2 opnieuw een zeer persoonlijk boek geschreven vol openhartige levenslessen van bekende en onbekende voorbeelden. ‘Wees jezelf’, ‘spreek je uit’, ‘ga ervoor’: dit soort algemene en nietszeggende aanmoedigingen vliegen ons steeds vaker om de oren. Maar hóé doe je dat precies? In haar boek ‘Droom groot No. 2’ zoekt Eva Jinek het antwoord samen met meer dan twintig pioniers en rolmodellen. Dit zijn mensen die zij persoonlijk bewondert vanwege hun prestaties én omdat ze op cruciale momenten in hun leven dapper waren. Zij durfden zich allemaal uit te spreken toen het nodig was – en weten daarom als geen ander waarom het zo belangrijk is dat we als mensen onze stem laten gelden.

Eva Jinek is bij het grote publiek bekend geworden als gezicht van het NOS Journaal, had ze haar eigen talkshow ‘Jinek’ en presenteerde ze tot afgelopen zomer haar late-night talkshow bij RTL. Vanaf september gaat ze bij AVROTROS vier dagen per week in de vooravond een nieuw actueel praatprogramma presenteren ‘dat draait om nieuws, cultuur en wat er leeft in het land’.Jinek ontving in haar carrière meerdere prijzen, waaronder tweemaal de Sonja Barend Award voor haar interviews met Farid Azarkan (2018) en Camille van Gestel (2023).

Lezing Fajah Lourens - 21 april - 14:30 uur

Focus, motivatie, geluk, zelfliefde, vertrouwen en daadkracht: Fajah Lourens laat je met 'KillerMindset' zien hoe je in 12 stappen naar de beste versie van jezelf gaat. Na het succes van de 'Killerbody Dieet'-boeken komt Fajah Lourens met 'KillerMindset', hét boek dat jou in 12 stappen je mindset laat transformeren. Leer je innerlijke saboteur en beperkende overtuigingen herkennen die je weerhouden van jouw droomleven.

Ontdek waarom je jouw doelen niet haalt - of terugvalt in je oude patroon - en raak geïnspireerd om het nu anders te doen. 'Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.' Met dit boek gaat Fajah je aan de hand van haar persoonlijke verhaal helpen om jouw mindset om te zetten naar een killermindset. Ga je daar mensen van killen? Nee. Het betekent dat wat je de komende tijd gaat doen, op een succesvolle manier aanpakt. 'You killed it', zeggen ze in het Engels ook wel om aan te geven dat je iets buitengewoon goed hebt gedaan. En dat is precies wat jij aan de hand van 12 stappen gaat leren.

Entree: €15,-

Lezing Els van Steijn (De Fontein) - 20 JUNI - 20:00 UUR WACHTLIJST

Aan de hand van de fontein als metafoor van je familiesysteem krijg je praktische handvatten om hardnekkige patronen in je gedrag te doorbreken. Je krijgt meer rust en grip op je leven. Floortje Dessing zegt over dit boek: 'Ik ben geïntrigeerd door de theorie van de fontein: de inzichten helpen me om als mens te blijven groeien.' Door de fontein (Aan de hand van de fontein als metafoor voor het familiesysteem) leer je wat jouw eigen, unieke plek is. Op die plek ontvang je de stroming die essentieel is voor hoe je leven verloopt. Veel mensen staan onbewust niet op de juiste plek, waardoor ze op allerlei vlakken problemen kunnen ervaren. Dit boek geeft je praktische tips waardoor je stevig op jouw plek kunt staan. Je bent als mens veel meer verbonden met je familiesysteem dan je kunt bevroeden; de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden en principes waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen.

De fontein, vind je plek geeft inzicht in vele menselijke kernthema’s zoals je (on)schuldig voelen, teveel verantwoordelijkheid nemen, relaties in stand houden en loslaten.

De fontein, maak wijze keuzes helpt je antwoorden vinden op jouw levensvragen, waardoor je voor een hoge levenskwaliteit in het heden en in de toekomst kunt zorgen. In dit boek word je meegenomen in de werking van de fontein op je relaties, je gezondheid, op je werk en in de maatschappij.

ELS VAN STEIJN

Via haar coachingspraktijk, workshops en social media draagt ze haar missie uit: volgende generaties systemisch ‘schoner’ en minder belast laten zijn. Els is gespecialiseerd in het systemisch perspectief. Systemisch kijken is oog hebben voor het enorme web waarmee en waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een systeem met elkaar zijn verbonden en hun effecten hebben in het verleden, heden en in de toekomst. Een overweldigend aantal lezers heeft Els persoonlijk laten weten dat de metafoor van de fontein een positief effect op hen heeft gehad en nog dagelijks doorwerkt in gunstige zin. De kracht van de metafoor van de fontein zit in de eenvoud, waardoor systemische wetmatigheden in het dagelijkse leven voor iedereen te begrijpen zijn. Els maakt onzichtbare patronen zichtbaar waardoor ze beter hanteerbaar zijn op een manier die bij je binnen komt.

Verwacht in juni: Lezing journalist en Amerika-deskundige Michiel Vos

Melden Sie sich für secret deals an!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Jetzt buchen