In één dag volledig op de hoogte van de mogelijkheden van ChatGPT

Kennisdag ChatGPT

Gaat het bij jou ook voor je ogen duizelen als het gaat over ChatGPT en weet je tegelijkertijd dat je er niet meer omheen kunt en dat het je veel mogelijkheden biedt? Samen met Boekhandel Broekhuis organiseren wij een interessante kennisdag over dit onderwerp. Auteur Bob van Duuren zal je in twee delen, een ochtend en/ of een middag, helemaal bijpraten.

Landgoed De Wilmersberg en Boekhandel Broekhuis zijn trots een mooi inspirerend en op de toekomst gericht evenement te kunnen aanbieden.

In de ochtendsessie legt Bob van Duuren je haarfijn uit wat ChatGPT is, wat je ermee kunt, hoe je ermee aan de slag gaat en hoe je er het meeste uit haalt. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die met ChatGPT - of andere generatieve AI zoals Copilot of Gemini - aan de slag wil. Voorkennis is niet vereist. Aan het eind van deze sessie kun je met gemak zelf aan de slag met deze innovatieve technologie, of het nu voor thuis, werk of ontspanning is.

  • Datum: vrijdag 21 juni 2024
  • Tijd: 10:30-12:15 uur

In de middagsessie gaat Bob dieper in op promptingtechnieken, geavanceerde mogelijkheden van ChatGPT en laat hij je zien hoe je ChatGPT laat reageren zoals jij dat wilt. Aan het eind van deze sessie ben je in staat ChatGPT naar je hand te zetten zodat het doet wat jij wilt, en niet wat ChatGPT wil!. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die meer uit ChatGPT wil halen en ChatGPT naar zijn of haar hand wil zetten. Kennis van of ervaring met ChatGPT, of het bijgewoond hebben van de ochtendsessie, is een pré.

  • Datum: vrijdag 21 juni 2024
  • Tijd: 13:00-14:30 uur
  • Locatie: Landgoed de Wilmersberg
  • Spreker: Bob van Duuren

De prijs is inclusief koffie en/of thee. Voor de mensen die een combiticket kopen serveren we broodjes van 12.15 tot 13.00 uur.
(Het combinatieticket is inclusief deze lunch)


Losse tickets voor beide sessies kosten 35,00
Een combiticket inclusief lunch kost 75,00

Het is deze op dag ook mogelijk de boeken van Bob van Duuren aan te schaffen: “Hallo, ik ben ChatGPT” en “Geavanceerd ChatGPT”.

Het beloofd een zeer inspirerende dag te worden die ook heel geschikt is om te netwerken. Na afloop staat er een drankje klaar.

Melden Sie sich für secret deals an!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Jetzt buchen