En voorwaarden

Cadeaubonnen

Heeft u een cadeaubon ontvangen die u kunt besteden bij De Wilmersberg? Op deze pagina vindt u een toelichting op de verschillende soorten cadeaubonnen en op welke wijze u deze kunt verzilveren bij ons hotel.

Genieten van een mooi cadeau bij De Wilmersberg

Cadeaubonnen Landgoed De Wilmersberg

Op de bon staat wat de inhoud is van deze cadeaubon. Je kunt telefonisch/per mail een reservering maken onder vermelding en refereren aan het nummer van de cadeaubon. Wij wisselen cadeaubonnen van De Wilmersberg niet in tegen contanten.

BONGO

Indien je een cadeaubon hebt van BONGO, dien je een reservering te maken via de website van BONGO. De bon van BONGO waaraan Landgoed De Wilmersberg meedoet, geeft recht op een overnachting & ontbijt op een Royale Landgoedkamer met Frans balkon. Verdere informatie over de invulling van de cadeaubon vind je op je bon en/of op de site van BONGO.

Wij kunnen geen beschikbaarheid nagaan, dit loopt via de website van BONGO. Daar kunt je je cadeaubon inleveren en een passende reservering maken. BONGO stuurt je een bevestiging van de reservering. Mocht de website van BONGO aangeven dat er geen beschikbaarheid is, dan is het in die periode niet mogelijk te reserveren met een bon van BONGO bij De Wilmersberg.

GIFT For You/Wonderbox

Er zijn meerdere cadeaubonnen die worden uitgegeven;

- Vorstelijk Overnachten; deze bon geeft recht op een overnachting met ontbijt op een Kleine Kamer. Je kunt de voucher activeren op de site van Gift for You bij onze locatie. Tevens neem je contact met ons op voor beschikbaarheid van de kamer. Je krijgt van ons (bij beschikbaarheid) een bevestiging. Uiteraard is het mogelijk tegen een toeslag een grotere kamer te reserveren bij ons hotel.

- Beautybonnen: Op de bon staat wat de inhoud is van de bon, hiervan zijn wij niet op de hoogte. Wij verzoeken je deze bon naar ons te mailen, zodat wij een passende reservering kunnen maken voor een beautybehandeling in onze Wellnessboutique. Let op: met ingang van 1 oktober 2021 doet Landgoed De Wilmersberg niet meer mee aan deze beauty bonnen.

Sign up for special offers and promotions!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico