Menu


Menu du Chef

Onze menu’s waren er altijd op gemaakt dat deze makkelijk en snel konden worden aangepast naar een vegetarische menu. Toch kwam er een klacht binnen dat er te weinig werd gedaan voor vegetariërs. Hierdoor is het Menu du Chef ontstaan. We wilden op een andere manier gaan kijken naar het opbouwen en bedenken van gerechten. In plaats van dat we vlees of vis centraal stelden deden we dat nu met de garnituren. We wilden een menu samenstellen dat in principe vegetarisch was maar met uitbreidingen van supplementen ook heerlijk is voor vlees en vis liefhebbers. Zodat iedereen samen kan eten en niet iemand de hele tijd salade zit te eten.

Chutney van bospeen

Citroen ◊ Bospeen ◊ Uitjes ◊ (Piepkuiken en Langoustine ◊ 6)

Scharrelei

Asperges ◊ Truffel ◊ Hollandaise ◊ (Zalm ◊ 6)

Boksoi

Sesam ◊ Pimenton ◊ Geitenhangop ◊ Venkel ◊ (Oester ◊ 6)

Gegrilde biet

Ui ◊ Shiitakes ◊ Steranijs ◊ Knoflook ◊ (Kalfslende ◊ 6)

Kaaswagen

Desembrood ◊ Pruim

Walnoot

Hangop ◊ Vanille ◊ Liefmans ◊ Laurier

70

3 gangen

4 gangen

5 gangen

40

50

60




Menu du Jour

Dagelijks wisselend menu. Waardoor we u iedere dag met iets nieuws kunnen verasse. Wij kunnen niet garanderen dat u een bepaald menu zult ontvangen op de dag(en) dat u bij ons verblijft. Hieronder is een indicatie van menu's waarvan gerechten en ingrediënten kunnen veranderen. Heeft u allergieën of dieetwensen dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

  • Standaard 3 gangen voor €45. Dit zit ook inbegrepen bij bepaalde arrangementen.
  • Uitbreiding mogelijk naar 4 of 5 gangen
    • Tussengerecht €10 (€16 met supplement)
    • Kaasplateau €15

Menu du Jour 1

Makreel
Ansjovis ◊ Snijboon ◊ Rabarber ◊ Tomaat

UITBREIDING VAN HET MENU:

Prei
Truffel ◊ Citroen ◊ Hangop ◊ Nori ◊ (Kreeft)

Dorade
Topinamboer ◊ Rucola ◊ Witlof ◊ Hollandaise

of

Gebraden Runderlende
Topinamboer ◊ Rucola ◊ Witlof ◊ Amandel

UITBREIDING VAN HET MENU:

Kaasplateau
Desembrood ◊ Pruim

Duindoornbes
Bloedsinaasappel ◊ Sesam ◊ Pompoen

3 gangen

Makreel

Dorade / Gebraden Runderlende

Duindoornbes

Menu du Jour 2

Tartaar van streekrund
Oude kaas ◊ Eidooier ◊ Broadbeans ◊ Asperge

UITBREIDING VAN HET MENU:

Pompoen
Dragon ◊ Mosterdzaad ◊ Sjalot ◊ (Hamachi)

Zalm
Oerbiet ◊ Hazelnoot ◊ Gnocchi ◊ Vadouvan

of

Gestoofde kalfswang
Oerbiet ◊ Hazelnoot ◊ Merg ◊ Zwarte knoflook

UITBREIDING VAN HET MENU:

Kaasplateau
Desembrood ◊ Pruim

Banaan
Yuzu ◊ Mascarpone ◊ Manjari

3 gangen

Tartaar van diamanthaas

Zalm / Gestoofde kalfswang

Banaan

Menu du Jour 3

Zalm
Spitskool ◊ Atjar ◊ Oester ◊ Venkel

UITBREIDING VAN HET MENU:

Asperge
Amandel ◊ Sjalot ◊ Limoen ◊ (Coquille)

Kabeljauw
Wortel ◊ Zoete aardappel ◊ Speld ◊ Prei

of

Lamsbout
Wortel ◊ Zoete aardappel ◊ Speld

UITBREIDING VAN HET MENU:

Kaasplateau
Desembrood ◊ Pruim

Jersey melk
Rooibos ◊ Aardbei ◊ Rabarber ◊ Basilicum

3 gangen

Zalm

Kabeljauw/Lamsbout

Jersey melk

Sign up for special offers and promotions!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico