Over ons

Na de Eerste Wereldoorlog

Na de Eerste Wereldoorlog, bouwden zij hier hun prachtige buitenverblijf. Dit is de plek waar zij zich thuis voelden en vele gasten ontvingen. Nu bijna 100 jaar later zetten wij de traditie van de Blijdenstein's met veel liefde voort. In een tijd waarin grote hotelketens de boventoon voeren en het leven steeds individualistischer wordt, zien wij het als onze missie om op één van de mooiste plekken van Nederland onze gasten met veel liefde en aandacht te verwennen. 'Noaberschap' noemen we dat hier; zorgen voor elkaar, dát is wat telt. Gerrit Komrij zei ooit eens: 'Geluk is een seconde die een eeuwigheid wil duren'. Wij willen van die seconden, minuten, uren of zelfs een paar dagen maken. Zodat je met een warme herinnering het landweggetje afrijdt in de achteruitkijkspiegel kijkt en denkt: 'Dat was fijn, we gaan nog eens terug'.


Geniet van speciale voordelen tijdens je verblijf bij De Wilmersberg en meld je aan als Vriend van De Wilmersberg.

Familie Fransen

Trotse eigenaar

De eigenaar van Landgoed De Wilmersberg is de familie Fransen.

Boudewijn & Githa

Jouw geluk is onze missie

In 2011 verruilden wij het leven in hartje Amsterdam voor het Twentse buitengebied.

Geschiedenis

Once upon a time...

De geschiedenis van De Wilmersberg voert eeuwen terug.

Duurzaam & betrokken

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Betrokken bij sport, cultuur en natuur.

De gemeende persoonlijke belangstelling toont de echte professionaliteit van het personeel. De koks zijn ware tovenaars die er voor zorgen dat elk gerecht een smaakexplosie veroorzaakte.
gasten via Tripadvisor

Subtitel

Ruimte voor titel van een cta gecentreerd

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat.

Ontdek meer

Ontdek ons hotel

Proef de sfeer met een aantal foto's in en rondom ons hotel.

Sign up for special offers and promotions!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico