Lezing Ray Klaassen

GROEIPIJN

Kom naar een avond vol inspiratie en inzichten met de enige echte Ray Klaassen - een evenement dat je niet wil missen!

Boekhandel Broekhuis en Landgoed de Wilmersberg ontvangen met trots niemand minder dan Ray Klaassen voor het eerste evenement van 2024!

Ray Klaassens, voormalig officier binnen de Nederlandse Special Forces en hoofdinstructeur in het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge deelt op een kwetsbare manier zijn GROEIPIJN in het gelijknamige boek. Een avond over het traject dat Ray heeft afgelegd om te komen tot waar hij nu staat. Een traject van moeite doen en zelfreflectie.

Achter je liggen de lessen en voor je de kansen

Ray Klaassens neemt je mee op een reis door zijn openhartige en avontuurlijke levensverhaal. Van de straten en bossen van Helmond naar de Koninklijke Militaire Academie, en vervolgens naar bijzondere en gevaarlijke oorden over de hele wereld. In "Groeipijn" deelt Ray onder andere zijn inzichten, geleerd in de jungle van Belize en tijdens bombardementen in Beiroet. Maar hij deelt ook zijn grootste les met ons. Deze kreeg hij in 1995 op een veldbedje op de Veluwe. Zijn boodschap: groei gebeurt buiten je comfortzone, en daarvoor zijn lef, discipline en doorzettingsvermogen nodig.
Of het nu is als commando, inlichtingenofficier, ondernemer, tv-persoonlijkheid of spreker, Ray blijft zichzelf steeds opnieuw uitdagen. Zijn sleutel tot succes? Moeite doen, telkens opnieuw. Want groei zal altijd een beetje pijn blijven doen.

Over Ray
Ray Klaassens, een ondernemer met een indrukwekkende staat van dienst. Na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA), waar hij in 1995 als officier afstudeerde, heeft hij leidinggegeven aan diverse Special Forces-teams van het Korps Commandotroepen (KCT) in onder andere Afghanistan, Libanon en Ivoorkust.

Daarnaast heeft hij bijgedragen aan diverse inlichtingenoperaties en runt hij samen met zijn compagnon alweer bijna 10 jaar de firma Triangular Group.

Ray is bekend en geliefd geworden bij het grote publiek door het populaire televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge. Als hoofdinstructeur daagt hij de deelnemers uit om tot het uiterste te gaan en hun ware karakter te tonen als alles echt even tegenzit. Ray is sindsdien een veelgevraagd spreker en inspirator - een autoriteit als het aankomt op persoonlijk leiderschap.

Aanvang lezing: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30)

Ticket: Euro 15,- (inclusief koffie of thee met iets lekkers)

In samenwerking met Boekhandel Broekhuis.

Sign up for special offers and promotions!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Book now