job offer

Stagiaires

Meewerkstage
06-Dec-2022
Stagevergoeding € 375,-
Apply for

Zit je nog op school en wil je in korte tijd veel leren? Kom dan stage lopen bij De Wilmersberg! Op diverse afdelingen hebben wij stagemogelijkheden: bij Reserveringen, Marketing & Sales, Receptie, in ons restaurant en natuurlijk ben je welkom als leerling in onze keuken.

What do we ask?

Wij zijn op zoek naar leergierige stagiaires, die het leuk vinden om in korte tijd veel te leren. We kunnen voor jou een stage op maat maken. Is onderzoek een onderdeel van je stage? Ook daarin denken wij graag met je mee!

What do we offer?

Wij bieden een fijne en leerzame stageplaats. Uiteraard krijg je een stagevergoeding (Euro 375,- per maand) en reiskostenvergoeding. We begeleiden je on-the-job en je bent onderdeel van het team. En natuurlijk zijn we flexibel als je vrij wilt zijn, maar school moet of thuis wil werken.

Tasks and responsibilities

We stemmen je taken en verantwoordelijkheden voorafgaand aan je stage met jou en je stagebegeleider af.

Terms of employment

Je krijgt een stagevergoeding en reiskostenvergoeding.

Bel mij terug.

Bel mij terug.

Wij nemen contact met je op voor een kennismaking.

Sign up for special offers and promotions!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico