Nóg meer genieten bij De Wilmersberg

Aanbieding in verband met verbouwing van de lobby

In de eerste twee maanden van 2024 is de lobby van De Wilmersberg verbouwd. Omdat we zagen dat de lounge soms te klein werd en niet al onze gasten hier terecht konden, werd het noodzakelijk extra plekken te creëren. Dat is de reden dat we hebben besloten om de bar in de lounge weg te halen, zodat daar ruimte ontstaat voor extra stoelen en een leestafel. In de lobby wordt een bar gebouwd met extra zitjes. De traditionele receptiebalie maakt plaats voor een fijnere kleine balie voor onze collega's van de receptie. Wij kijken enorm uit naar de opening van deze mooie nieuwe plek!

U verbleef tijdens de verbouwing in ons hotel. Omdat u hier mogelijk hinder van heeft ondervonden, bieden wij u graag Euro 50,- korting aan op uw rekening, bij een volgend verblijf in 2024. Zo kunt u het mooie resultaat komen bekijken. Aan deze aanbieding zijn enkele voorwaarden verbonden:

  • Uw verblijf dient in 2024 plaats te vinden, hierop kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van De Wilmersberg of van derden.
  • Deze actie is alleen geldig bij een directe boeking bij De Wilmersberg (dus niet via (bonnen van) derden).
  • Deze actie is niet geldig tijdens feestdagen.

Heel graag tot snel ziens bij De Wilmersberg!

Warme groet,

Boudewijn en Githa van Vilsteren

Sign up for special offers and promotions!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Book now