Jouw eigen buitenverblijf in Twente.

De Wilmersberg

Wij geloven dat geluk te vinden is in gedeelde grote en kleine momenten met elkaar. Het is onze passie om onze gasten op één van de mooiste plekken van Nederland te laten genieten van het beste dat Twente te bieden heeft. 'Noaberschap' is wat de Twentenaren zo kenmerkt; de zorg en aandacht voor elkaar. Na een verblijf bij De Wilmersberg, jouw eigen buitenverblijf in Twente, ga je weer ontspannen en geïnspireerd naar huis.

Het is ons doel dat iedere gast, groot en klein, het landweggetje afrijdt, in de achteruitkijkspiegel kijkt en denkt: "Hier wil ik snel weer naar terug".

Welkom bij De Wilmersberg! Van een vriend, familielid, collega, buurman of iemand anders die je kent heb je een kaartje ontvangen om een keer naar De Wilmersberg te komen. Indien je een directe reservering maakt bij ons hotel via wilmersberg.nl, door te mailen naar reserveringen@wilmersberg.nl of te bellen met onze receptie 0541-585555 (dus alleen een directe reservering) onder vermelding van 'Buitenverblijf', dan staat er een heerlijke fles wijn op de kamer bij aankomst! Indien mogelijk geven we een upgrade.

Voorwaarden:

  • Deze actie is alleen geldig bij een directe reservering bij ons hotel (via wilmersberg.nl - telefonisch - per e-mail).

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen en promoties!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico