Blog

Luxe wellness arrangement met overnachting

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van een luxe wellness en een sauna met overnachting? Kies dan voor wellness hotel Landgoed De Wilmersberg! Onze Wellnessboutique (beautysalon, binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, jacuzzi, voetenbaden, infra-rood sauna, rustruimte en fitness) is in 2017 compleet vernieuwd. Door de prachtige ligging op 14 hectare landgoed is dit dé plek om een lang wellness weekend helemaal weg te dromen en tot rust te komen. Je komt echt even bij van alle hectiek van alledag. Bekijk hier het fotoalbum van onze mooie Wellnesboutique. Lees verder voor meer informatie over het luxe wellness arrangement met overnachting.

Luxe weekendje weg met sauna

Kies je voor een luxe wellness arrangement met overnachting bij Hotel Landgoed De Wilmersberg? Dan kies je echt voor een heerlijk luxe weekendje weg. Ons hotel in Overijssel heeft een geweldig mooie landelijke ligging, middenin Twente. Door veel van onze gasten wordt er wel gezegd dat dit het mooiste gedeelte van Nederland is. Vanuit ons 4 sterren wellness hotelkun je eenvoudig de omgeving van ons hotel ontdekken. Naast de eerder genoemde luxe wellnessfaciliteiten lopen er bij ons familiehotel diverse wandel- en fietspaden de bossen in. Ben je helemaal ontspannen uit onze wellness gekomen? Dan kun je hierna een mooie natuurwandeling maken naar de Tankenberg of kies voor een stadswandeling door Roombeek, de nieuw wijk in Enschede. Een dagje weg in de omgeving van ons hotel in Twente is makkelijk en dichtbij. Ga bijvoorbeeld een dagje wandelen door het pittoreske Ootmarsum, je kunt daar een bezoek brengen aan een van de mooie galerieën. Naast het luxe wellness arrangement met overnachting kun je dus ook heerlijk genieten van de natuur en omgeving.

Alles in ons hotel in Overijssel ademt luxe. Je voelt je echt even helemaal weg en je komt helemaal tot rust. Of je nu in ons hotel blijft of lekker de omgeving van Twente gaat ontdekken, je zult na je verblijf bij ons echt terugkijken op een luxe weekendje weg. Wil je graag een nachtje weg met het gezin? Geniet van alle luxe op onze familiekamer met jacuzzi.

Enthousiast geworden na het lezen van deze informatie? Waar wacht je dan nog op? Boek nu een luxe wellness arrangement met overnachting. We maken graag persoonlijk kennis met je bij Landgoed De Wilmersberg. Jouw eigen buitenverblijf in Twente!

Wellness overnachting arrangement bij De Wilmersberg

Een sauna met overnachting boek je direct en voordelig op onze eigen website. Welk arrangement je ook kiest, of je nu kiest voor een overnachting inclusief ontbijt of liever een luxe arrangement met ontbijt en diner? Het is bij ons allemaal mogelijk! Je kunt zoals eerder gezegd het leven van alledag even helemaal loslaten en lekker je dagdromen de vrije loop laten gaan. Misschien kom je wel even genieten om plannen te maken voor de toekomst, wil je nieuwe inspiratie opdoen of wil je juist even helemaal tot rust komen. Je zult zien dat een luxe wellness arrangement met overnachting je goed zal doen. Overnachten in Overijssel doe je bij Landgoed De Wilmersberg.

Ons hotel met sauna is aangesloten bij veel andere partijen die onze kamers online aanbieden. Wij zelf zullen je altijd de beste prijs aanbieden wanneer je rechtstreeks op onze website een luxe arrangement met overnachting boekt. Wanneer je online kijkt bij wederverkopers van wellness arrangementen kan het zijn dat deze goedkoper worden aangeboden. Misschien wel goedkoper dan een rechtstreekse boeking die je bij ons doet. Echter zullen er bij deze aanbieders altijd toeslagen gerekend worden die bij ons niet van toepassing zijn. Een reservering voor een wellness hotelarrangement rechtstreeks bij 4 sterren hotel Landgoed De Wilmersberg kent onder andere de volgende voordelen: beste prijsgarantie, geen reserveringskosten en betalen is mogelijk voor aankomst of bij aankomst. De sauna met overnachting arrangementen die we aanbieden kun je eenvoudig en snel op onze website online boeken. Boek snel een overnachting met massage bij De Wilmersberg!

Wanneer je een wellness overnachting boekt mag je uiteraard gratis gebruik maken van onze wellness faciliteiten. We hebben diverse mogelijkheden met onze eigen wellness producten van Oolaboo. Onze wellness is dagelijks geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur. Woensdag is de Beauty op aanvraag geopend. Onze hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten in ons hotel: het overdekte zwembad met jetstream, de whirlpool, het Turks stoombad, de sauna, de fitnessruimte, de infra-roodsauna en de aanwezige tennisbanen. Zo wordt jouw luxe sauna met overnachting arrangement echt een heerlijke ervaring. Bij aankomst in je kamer liggen de badjassen en slippers al voor je klaar. Wil je starten met een duik in het zwembad? Hou er dan rekening mee dat badkleding hier verplicht is. Ga je tijdens je arrangement lekker ontspannen in de wellnessboutique? Houd er dan rekening mee dat badkleding hier juist niet is toegestaan. Een overnachting met jacuzzi is het perfecte idee om heerlijk tot rust te komen.

Bij onze wellness en sauna arrangementen vermelden we duidelijk wat er wel en niet is inbegrepen in de arrangementen. Zo kies je altijd voor een luxe wellness arrangement sauna met overnachting die precies bij jouw wensen past. Zo zijn er arrangementen beschikbaar met een overnachting maar ook arrangementen met meerdere overnachtingen. Wil je in ons hotel dineren, dat is natuurlijk mogelijk. Wil je de restaurants in Twente ontdekken, kies dan voor een arrangement zonder diner. Heb je er al eens aan gedacht om iemand een heerlijk luxe weekendje weg cadeau te geven? Boek een compleet arrangement en ga zelf lekker mee met het cadeau. We hebben ook cadeaubonnen van De Wilmersberg beschikbaar.

Kortom: Bij Landgoed De Wilmersberg heb je een ruime keuze uit meerdere luxe wellness sauna met overnachting arrangementen. Je kunt in ons hotel heerlijk ontspannen, helemaal op jouw eigen manier.

Contact

Contact

Ik wil graag meer informatie.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu