Voor een ultiem genietmoment

Cadeaubonnen

Een cadeaubon van De Wilmersberg. Geweldig om te geven én om te krijgen. Succes verzekerd, want wie houdt er nu niet van ultieme genietmomenten op één van de mooiste plekken van Nederland? Jij kent degene aan wie je de bon cadeau doet het beste, dus je bent vrij om hier invulling aan te geven. Je kunt een arrangement cadeau geven, maar ook een diner, gezichtsbehandeling of een geldbedrag. Wij sturen de cadeaubon graag naar je op! Bel voor meer informatie met onze receptie: +31 (0)541 72 93 18 of mail naar info@wilmersberg.nl.

Heb je een cadeaubon ontvangen die je kunt besteden bij De Wilmersberg? Op deze pagina vind je een toelichting op de verschillende soorten cadeaubonnen en op welke wijze je deze kunt verzilveren bij ons hotel.

Genieten van een mooi cadeau bij De Wilmersberg

Cadeaubonnen Landgoed De Wilmersberg

Op de bon staat wat de inhoud is van deze cadeaubon. Je kunt telefonisch/per mail een reservering maken onder vermelding en refereren aan het nummer van de cadeaubon. Wij wisselen cadeaubonnen van De Wilmersberg niet in tegen contanten.

BONGO

Indien je een cadeaubon hebt van BONGO, dien je een reservering te maken via de website van BONGO. De bon van BONGO waaraan Landgoed De Wilmersberg meedoet, geeft recht op een overnachting & ontbijt op een Royale Landgoedkamer met Frans balkon. Verdere informatie over de invulling van de cadeaubon vind je op je bon en/of op de site van BONGO.

Wij kunnen geen beschikbaarheid nagaan, dit loopt via de website van BONGO. Daar kunt je je cadeaubon inleveren en een passende reservering maken. BONGO stuurt je een bevestiging van de reservering. Mocht de website van BONGO aangeven dat er geen beschikbaarheid is, dan is het in die periode niet mogelijk te reserveren met een bon van BONGO bij De Wilmersberg.

GIFT For You/Wonderbox

Er zijn meerdere cadeaubonnen die worden uitgegeven;

- Vorstelijk Overnachten; deze bon geeft recht op een overnachting met ontbijt op een Kleine Kamer. Je kunt de voucher activeren op de site van Gift for You bij onze locatie. Tevens neem je contact met ons op voor beschikbaarheid van de kamer. Je krijgt van ons (bij beschikbaarheid) een bevestiging. Uiteraard is het mogelijk tegen een toeslag een grotere kamer te reserveren bij ons hotel.

- Beautybonnen: Op de bon staat wat de inhoud is van de bon, hiervan zijn wij niet op de hoogte. Wij verzoeken je deze bon naar ons te mailen, zodat wij een passende reservering kunnen maken voor een beautybehandeling in onze Wellnessboutique. Let op: met ingang van 1 oktober 2021 doet Landgoed De Wilmersberg niet meer mee aan deze beauty bonnen.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu