Belangrijk om te lezen

Algemene voorwaarden

Landgoed De Wilmersberg streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op haar website op het internet plaatst, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks de constante zorg en aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Landgoed De Wilmersberg niet garanderen dat de informatie te allen tijde noodzakelijk alomvattend, volledig, nauwkeurig of bijgewerkt is. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. De houders van de website zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Op alle gedane offertes en aangegane verplichtingen, zowel mondeling als schriftelijk, zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's-Gravenhage. Op verzoek zenden wij u kosteloos een exemplaar toe. U kunt de UVH ook hier vinden.

Landgoed De Wilmersberg kent de risico's van het boeken via internet en doet alles om het boeken op een zo veilig mogelijke manier te doen verlopen. Als u een boeking maakt via onze website dan gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden van ons hotel.

Reserveringsvoorwaarden:

  • Arrangementsprijzen voor particulier verblijf zijn inclusief BTW en bediening. Gemeentelijke verblijfsbelasting (Euro 4,- p.p.p.n) is niet inbegrepen.
  • Reserveren geschiedt op basis van beschikbaarheid.
  • Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze kunt u vinden op onze website of wij kunnen u deze op aanvraag kosteloos toesturen.
  • Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 15:00 uur beschikbaar.
  • Op de dag van vertrek verzoeken wij u de kamer voor 11:00 uur te verlaten. Uw bagage kunt u eventueel in het bagagedepot plaatsen. Indien u bij de kamer langer wenst aan te houden, geeft u dit aan bij aankomst. Indien de beschikbaarheid dit toelaat, is dit mogelijk.
  • Honden zijn alleen op enkele Royale Boskamers met terras toegestaan, mits vooraf gereserveerd. De kosten hiervoor bedragen € 42,50 per verblijf. Maximaal 1 hond per kamer. Op de andere kamertypes, in het restaurant en Wellnessboutique De Wilmersberg zijn huisdieren niet toegestaan.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu