Goed om te weten!

Gebruiksvoorwaarden

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE LANDGOED DE WILMERSBERG

Welkom op de website van Landgoed de Wilmersberg en bedankt voor uw interesse in ons. Door het bezoek van deze website gaat u akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden. Landgoed de Wilmersberg B.V. is een bedrijf gevestigd aan de Rhododendronlaan 7, 7587 NL te De Lutte, kvk-nummer: 06057586.

Intellectueel eigendom

Alle auteursrechten, merknamen, handelsnamen en andere intellectuele eigendomsrechten op deze website en op alle informatie (zoals tekst en afbeeldingen) die op of via deze website wordt getoond behoren toe aan Landgoed de Wilmersberg of haar licentiegevers. Landgoed de Wilmersberg behoudt zich alle rechten voor. Door middel van deze website wordt dus geen toestemming verleend om gebruik te maken van intellectuele eigendomsrechten van Landgoed de Wilmersberg en haar licentiegevers.

Verantwoordelijkheid voor inloggegevens

Mogelijk beschikt u over inloggegevens waarmee u kunt inloggen op deze website onder “Mijn Wilmersberg Account”. In dat geval bent u verantwoordelijk voor deze gegevens. U bent onder andere verantwoordelijk voor een veilige toegang tot deze website en voor de bescherming van deze inloggegevens. U mag uw inloggegevens niet delen met anderen en zult Landgoed de Wilmersberg onmiddellijk inlichten indien iemand anders uw inloggegevens heeft gebruikt.

Privacy

U wordt geacht kennis te hebben genomen van de privacyverklaring van Landgoed de Wilmersberg (welke hier (mede) toegankelijk is) en in te stemmen met de daarin beschreven verwerkingen van uw persoonsgegevens.

Beperkte aansprakelijkheid voor informatie op deze website

Landgoed de Wilmersberg doet haar uiterste best om alleen juiste informatie te bieden via haar website. Zij kan echter geen garantie geven dat de informatie die zij aanbiedt inderdaad juist, up-to-date en compleet is en dat deze informatie geen inbreuk maakt op rechten van derden. Landgoed de Wilmersberg is niet aansprakelijk voor eventuele schade die het gevolg is van uw gebruik van deze informatie.

Beperkte aansprakelijkheid voor de toegang tot deze website

Landgoed de Wilmersberg kan wijzigingen aanbrengen aan deze website, de toegang daartoe en de informatie daarop. Zij zal haar best doen om werkzaamheden aan deze website en systemen waarop deze website draait tijdig bekend te maken en om deze vrij te houden van schadelijke software. Landgoed de Wilmersberg heeft echter het recht om deze website zonder voorafgaande kennisgeving ontoegankelijk te maken indien dit redelijkerwijs nodig is voor onderhoud, wijzigingen en verbeteringen aan deze website of aan de systemen of voor de bescherming tegen virussen of andere aanvallen. Landgoed de Wilmersberg is niet aansprakelijk voor eventuele schade die het gevolg is van uw toegang tot deze website of van de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot deze website.

Beperkte aansprakelijkheid voor andere websites

Deze website bevat mogelijk links of verwijzingen naar andere websites. Deze verwijzingen zijn slechts opgenomen voor uw gemak en deze websites zijn niet door ons gecontroleerd. Landgoed de Wilmersberg is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke websites en is niet aansprakelijk voor eventuele schade die bij u veroorzaakt wordt door deze websites, tenzij mocht blijken dat dit het gevolg is van onze opzet of grove nalatigheid.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom op 1 september naar hét Openluchtconcert met PHION en souldiva Shirma Rouse

Meer informatie
Boek nu