Sta jij voor de eervolle taak om een bijeenkomst te organiseren op een unieke vergaderlocatie?

Vergaderen

Wil je zeker weten dat jouw vergadering een succes wordt en dat iedereen met een onvergetelijke herinnering naar huis gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij denken graag met je mee over de invulling van je programma op onze unieke vergaderlocatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem dan contact op met Marloes Oude Hengel of Jolanda Bosboom.

De Wilmersberg

Ons hotel is gelegen op 14 hectare landgoed, midden in het groene hart van Twente en beschikt over 59 hotelkamers.

Capaciteit

Onze 3 vergaderzalen zijn multifunctioneel en van alle gemakken voorzien. Wij kunnen de ruimtes aanpassen aan de grootte van jouw gezelschap.

Gratis parkeren

Parkeer je auto gratis bij het hotel. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn mogelijkheden voor het opladen van elektrische auto's. 

Duurzaamheid

Sinds 2013 zijn wij Green Key Goud-gecertificeerd. Gastvrijheid en toekomstgerichtheid gaan bij ons hand in hand. 

Kwaliteit

Al sinds 2017 staat De Wilmersberg in de top 25 beste hotels van Nederland volgens Tripadvisor.

Kom vergaderen in Twente, samen met je collega’s

Voor vele Twentenaren is het een herkenningspunt: wanneer je vanuit de Randstad richting Twente rijdt en je bent de Ijssel bij Deventer overgestoken, dan is het niet ver meer: bijna thuis! Of in jouw geval: bijna bij jouw eigen vergaderlocatie in Twente. Zie je het al voor je? Even de dagelijkse werkomgeving achter je laten en vertrekken richting een inspirerende omgeving om samen met je collega’s nieuwe ideeën op te doen.

Ontdek onze unieke vergaderlocatie, midden in de Twentse natuur

Eenmaal aangekomen op onze unieke vergaderlocatie in Twente, vallen de prachtige natuur en de groene omgeving je meteen op. Je wordt verwelkomd in een huiselijk en informele sfeer. Wij zien het als onze missie om op één van de mooiste plekken van Nederland onze gasten met veel liefde en aandacht te verwennen. Hier maak je kennis met de Twentse gastvrijheid en ervaar je hoe effectief vergaderen er uit kan zien. 'Noaberschap' noemen we dat hier; zorgen voor elkaar, dát is wat telt.

Voel je thuis bij onze bijzondere vergaderlocatie

Onze bijzondere vergaderlocatie is meer dan 100 jaar geleden als buitenverblijf gebouwd door de Twentse textielfamilie Blijdenstein. Dit is de plek waar zij zich thuis voelden en vele gasten ontvingen. Nu, ruim 101 jaar later, zetten wij de traditie van de Blijdenstein’s met veel liefde voort. Voor velen is Twente de mooiste regio van Nederland: het glooiende landschap, de bijzondere architectuur en het vele groen. Kortom: er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een vergaderlocatie in Twente. De randvoorwaarden bij De Wilmersberg zijn uitstekend: ons historische buitenverblijf is rustig gelegen in het groene hart van Twente. De 14 hectare grond waaruit ons landgoed bestaat, kun je natuurlijk gebruiken bij goed weer en maakt ons tot een unieke vergaderlocatie. Vanuit de vergaderzaal wandel je immers zo de natuur in: ideaal voor een lunchwandeling of een 1:1 overleg.

Reserveer nu jouw vergadering bij ons unieke vergaderlocatie in Twente

Onze unieke vergaderlocatie beschikt over verschillende vergaderzalen die je voor een- of meerdaagse vergaderarrangementen kunt reserveren. Of je nu met een klein gezelschap onze kant op komt, of een vergadering voor een grote groep gaat organiseren: we kijken graag wat we kunnen betekenen voor je, passend bij jouw wensen. En wil je blijven overnachten? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden, want naast de verschillende vergaderzalen beschikt ons hotel over 59 kamers die voor zowel 1- als 2-persoonsgebruik goed geschikt zijn. We verwelkomen je graag bij jouw eigen vergaderlocatie in Twente!

Contact

Contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je interesse om een vergaderarrangement bij ons te reserveren? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Op en top genieten

100% garantie op een heerlijke nachtrust

Geniet in de lounge van een goed glas wijn, dineer in ons fijne restaurant, trek je baantjes in ons zwembad of relax in onze in 2017 vernieuwde Wellnessboutique. Wat de reden van je verblijf in ons hotel ook is; op deze plek in Twente weet je je omringd met persoonlijke aandacht, luxe en comfort.

Ontdek meer

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom op 1 september naar hét Openluchtconcert met PHION en souldiva Shirma Rouse

Meer informatie
Boek nu