Event

Een middag met Charlotte Labee

Landgoed de Wilmersberg en Boekhandel Broekhuis zijn trots om Charlotte Labee te ontvangen op zondag 30 juni. De middag zal buiten, op een van de mooiste plekken van Twente plaatsvinden! Een exclusief en uniek evenement waar bewustzijn, het brein en een goede vibe centraal staan.

Haar boeken zijn deze middag te koop en na afloop zal Charlotte signeren.
De middag is inclusief een drankje.
Inloop: 14.30 uur
Start: 15.00 uur

Tickets: vanaf € 22,50 p.p.

Tickets bestellen

Charlotte Labee is met stip een van de meest geliefde breinexperts van Nederland. Met meer dan 135.000 verkochte exemplaren is haar boek Overprikkeld Brein het bestverkochte Nederlandstalige non-fictieboek van 2022. Opvolger Jouw Krachtige Brein kwam direct binnen op de nummer-1 positie van de Bestseller 60.

Haar nieuwe boek Onrustige darmen, overprikkeld brein zal verschijnen op 25 juni.
In deze nieuwe titel vertelt Charlotte alles over de magische connectie tussen hersenen en darmen. De darmen worden vaak ons tweede brein genoemd – en dat is niet voor niets. Zo kunnen de darmen als enige orgaan zonder het brein functioneren. Buikgevoelens zijn onlosmakelijk verbonden met de mentale gezondheid.

Labee deelt fascinerende inzichten met praktische inslag die de lezer kunnen helpen om trauma te helen, zich te ontwikkelen, gezond te zijn en zich happy te voelen. Alles komt aan bod: voedingsstoffen, neurotransmitters, emoties en energie.

Met thema’s als:

· Hoe en waarom hebben de darmen impact op ons brein?
· Hoe helpen de darmen ons te navigeren in het leven?
· Hoe kunnen de darmen ons emotioneel ondersteunen, maar ook in de weg zitten?
· Hoe kan ons microbioom antwoord geven op levensvragen?
· Hoe kunnen we het brein helen door de nervus vagus te helen?
· Wat kunnen we eten om ons weer energiek, gelukkig en wendbaar te voelen?
· Hoe kunnen we weer leren luisteren naar onze gut feelings?

CHARLOTTE LABEE
Charlotte Labee is oprichter van het succesvolle opleidingsinstituut Brain Balance Opleidingen en auteur van boeken over de gezondheid van je brein. Charlotte hielp al meer dan 100.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching en lifestyleadviezen, trainingen en opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans. ‘Overprikkeld brein’ staat al een halfjaar in de bestsellerlijst.

Charlotte: ''Als Brain Balance expert, spreker, trainer en auteur help ik mensen in balans te komen. Het is mijn missie om bewustzijn te vergroten en jou te helpen de onvoorstelbare mogelijkheden van jouw brein te ontdekken, waardoor gezondheid, geluk en wendbaarheid in een snel veranderende wereld mogelijk is.''

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu