Event

Openluchtconcert 2024

Op zondag 1 september 2024 is het zover: dan vindt ons jaarlijkse Openluchtconcert plaats! Ook dit jaar zal het Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel, een prachtig concert geven. De muziek zal voor de pauze toegankelijk klassiek zijn, met een solo-act van jong talent Kira van der Woerd op viool. Na de pauze gaat het dak eraf met één van de Nederlandse souldiva's: Shirma Rouse. Wij kijken ernaar uit om u op 1 september te ontvangen, graag tot dan!

Tickets bestellen

Openluchtconcert arrangement

Wilt u uw bezoek aan ons concert combineren met een verblijf in ons hotel? Reserveer dan ons speciale Openluchtconcert arrangement, vanaf 2 dagen. Naast toegang tot het concert geniet u dan op de avond van aankomst van een heerlijk 3-gangen diner. Aansluitend overnacht u in een van onze fijne hotelkamers en start u de dag met een heerlijk Twents ontbijt.

Wilt u alvast in de stemming komen? Bekijk dan deze video:

Partners Openluchtconcert 2024:
ABN Amro, Agfra Holding, Apollo, BitStaete, Damsté Advocaten – Notarissen, de Jong & Laan, Demcon Management en Support, FlowPeople B.V., Grolsch, HANOS, Hooijer Footwear Group, KPMG, Sahai Financiële Diensten, Phion, Eurosped, Cerriva, Bank ten Cate, Vcare Connect, Sioch, Twentewijn, Wilmersberg en FBK BC

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom op 1 september naar hét Openluchtconcert met PHION en souldiva Shirma Rouse

Meer informatie
Boek nu