Event

Het Openluchtconcert 2022

Dit jaar staan wij voor de grote uitdaging om het Openluchtconcert van 2021 te evenaren. Toen beleefden we na langer dan 1.5 jaar afstand houden, thuiswerken en binnen zitten een ontlading die zijn weerga niet kende met het Phion Orkest, Carel Kraayenhoff en Leona Philippo. Op zondag 28 augustus zal het landgoed van De Wilmersberg opnieuw worden omgetoverd in Summer of Love sferen en ook dit jaar gaan we er een prachtige dag van maken.

Romy Monteiro: Whitney Houston van de Lage Landen

De toon van de middag zal licht en luchtig zijn. In een feestelijk en zomers programma brengt zangeres Romy Monteiro het symfonieorkest Phion in Amerikaanse sferen waarin klassieke en populaire muziek samen zullen komen. We worden meegenomen naar de Ballroom van de Roaring 20s, een uitbundige Fancy Fair, het entertainment van Las Vegas en de grootste successen van Broadway. Het orkest speelt muziek van o.a. Bernstein, Gershwin en Copland. Romy zingt klassiekers van Broadway en natuurlijk de grootste hits uit de film The Bodyguard met Whitney Houston.

Programma

13.30 uur - Ontvangst

14.30 uur - Aanvang Concert

15.30 uur - Pauze met High Wine

16.00 uur - Vervolg concert

17.00 uur - Naborrel met High Wine

18.00 uur - Einde

Wilt u bij dit concert aanwezig zijn? Losse entreekaarten zijn hier verkrijgbaar voor Euro 65,- per stuk.

Partners van het concert 2022: KPMG, Cerriva, ABN Amro Mees Pierson, Apollo Sociëteit, Phion orkest, Agfra Holding, Schildersbedrijf Gebr. van der Geest, Grensland, BidStaete, Rabobank Twente, Demcon, De Jong & Laan, Damsté, Twentewijn, Hanos, Grolsch, FLOW people, Hooijer Groep

Contact

Contact

Neem contact met mij op over het Openlucht concert.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen en promoties!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico