Blog

6 Tips voor een romantische hotelovernachting in de Twentse natuur

De Wilmersberg staat in de top 10 van meest romantische hotels van Nederland op Tripadvisor!

Tijdens een midweek of weekendje weg kunnen jij en je partner even alleen maar tijd aan elkaar besteden en helemaal tot rust komen, voordat jullie weer terug gaan naar het hectische leven van alledag. Ben jij op zoek naar inspiratie voor een romantische hotelovernachting om je partner mee te verrassen? Misschien omdat jullie wat te vieren hebben of je gewoon zin hebt aan wat quality-time samen? Wij geven je 6 tips waarmee jij zeker punten scoort!

1. Zorg voor lekker eten

Liefde gaat door de maag. Misschien een cliché uitspraak, maar in de meeste gevallen zit hier toch echt een kern van waarheid in. Tijdens een romantisch weekend weg is een hotelovernachting met diner dus zeker een aanrader.

Maar smaken verschillen uiteraard. Waar de één blij wordt van een lekkere pasta of hamburger, zullen andere stellen juist samen uitgebreid willen genieten van een drie, vier of zelfs vijfgangendiner met bijpassende wijnen.

In ons hotel met restaurant is beide mogelijk. In onze lounge ben je op de juiste plek voor eenvoudige gerechten voor een snelle, maar lekkere hap. Ideaal voor als je 's avonds bijvoorbeeld nog plannen hebt.

Komen jullie liever culinair eten? Dan ben je in ons restaurant aan het juiste adres. Chef-kok Ronald Bor en zijn team bereiden hier met liefde de meest heerlijke gerechten. Bij elk gerecht staan groenten aan de basis, al dan niet naar wens aangevuld met een stuk vlees of vis. Bovendien worden veel gerechten met streekproducten bereid. Wij zijn dus geen vegetarisch hotel of vegan hotel, maar voor zowel vegans/vegetariërs als liefhebbers van vlees of vis is het op en top genieten in ons restaurant.

Loopt het water je al in de mond? Kom dan snel culinair overnachten bij ons!

2. Samen de zonsondergang bekijken

Wat is er nou romantischer dan samen de zonsondergang (of juist zonsopkomst) te bekijken? Dat hoeft echt niet alleen op het strand, er zijn veel meer plekken waar dit echt genieten is. Op en rondom ons landgoed zijn er veel verschillende plekjes te vinden om in alle rust samen te genieten van een prachtige zonsondergang.

Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling of fietstocht door de Twentse natuur, onderweg kom je vaak langs de mooiste plekjes waar je even rustig samen kan zitten. Neem ook nog een kleedje en wat hapjes en drankjes mee om ondertussen te genieten van een heerlijke picknick.

Maar ook op ons terras is de zonsondergang adembenemend mooi. Het is niet voor niets uitgeroepen tot het terras met het mooiste uitzicht van Twente. Bestel een lekker drankje en eventueel wat te eten en het genieten kan beginnen.

Als dat niet romantisch is? Nu maar duimen voor mooi weer!

3. Relaxen in de wellness

Een overnachting met jacuzzi valt ook altijd in de smaak. Boek een luxe wellness arrangement met overnachting en maak tijdens je verblijf gebruik van alle faciliteiten die onze hotel spa te bieden heeft.

Neem samen een duik in ons overdekte zwembad om vervolgens te gaan bubbelen in het bubbelbad. De verschillende sauna’s en Turks stoombad van ons wellness hotel zweten jullie alle stress eruit. Wie durft er daarna als eerste in het koude dompelbad?

In het arrangement zit bovendien een 50 minuten durende beautybehandeling per persoon naar keuze, zoals een lekkere massage of facial behandeling.

Is een volledig arrangement van 3 nachten misschien iets te lang? Boek dan een losse romantische overnachting met wellness. Al onze hotelgasten kunnen namelijk gratis gebruik maken van de sauna, het Turkse stoombad en de jacuzzi. Wil je je partner nog een heerlijke massage of beautybehandeling cadeau doen? Deze is ook los bij te boeken in onze Wellnessboutique.

4. Hotelovernachting met wijnproeverij

Naast lekker eten, mag een lekker drankje natuurlijk ook niet ontbreken. Op onze uitgebreide wijnkaart vind je een ruim aanbod aan wijnen. Van mousserende, witte, rode en rosé wijnen uit verschillende landen en streken. Onze sommelier heeft deze met zorg uitgekozen, waaronder ook een groot aantal wijnen van producenten die duurzame, biologische, biodynamische of natuurwijnen produceren.

Elke zaterdag organiseren wij bovendien voor al onze hotelgasten een gratis wijnproeverij. Zeker een aanrader om samen aan deel te nemen, jullie hoeven toch niet naar huis te rijden!


5. Schakel hulp in

Wil je nog wat extra uitpakken? Schakel dan onze hulp in. Hebben jullie bijvoorbeeld een jubileum te vieren of is het zelfs jullie huwelijksnacht? Dan mogen rozenblaadjes op de kamer niet ontbreken. En als er wat te vieren valt, moet er natuurlijk geproost worden. We zetten daarom ook met alle liefde een flesje champagne (of waar jullie maar zin in hebben) met twee glazen voor jullie klaar.

Neem na het plaatsen van je boeking contact met ons op en wij denken graag met je mee.

6. Besteed tijd aan elkaar

Waar je ook naartoe gaat, romantiek moet je toch samen creëren. Besteed tijd aan elkaar en leg die telefoon even wat vaker weg dan je normaal gesproken zou doen. Voer goede gesprekken en geniet lekker van elkaar.

Een cadeautje valt ook altijd goed in de smaak. Dit hoeft niet per sé een duur cadeau te zijn, maar door te laten merken dat je aan de ander denkt, zal dit zeker gewaardeerd worden. Zo kan een romantisch weekendje weg je relatie een echte boost geven, waar jullie naderhand nog een tijd lang op kunnen teren.

Ontspan & geniet

Kom helemaal tot rust met ons Wellness arrangement!

Een paar dagen weg met alles er op en er aan? Boek dan snel ons Wellness arrangement! Kom helemaal tot rust in ons zwembad en de saunafaciliteiten en laat je in de watten leggen door onze collega's van de beauty. Om de dag af te sluiten, krijg je een heerlijk 3-gangen diner uit de keuken van Ronald Bor.

Meer informatie

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu