Blog

Op zoek naar een hotel met familiekamers voor een weekendje weg?

Zoek je een hotel met familiekamers? Heb je binnenkort een familieweekend gepland staan en zoek je een accommodatie voor jullie familieweekend? Familiehotels kunnen soms lastig te vinden zijn. Met name hotels met familiekamers waar jullie met het hele gezin in kunnen verblijven, zijn vaak schaars.

Luxe hotel met familiekamer

Een familievakantie kan in allerlei vormen worden ingevuld. Gaan jullie bijvoorbeeld een familieweekend weg met alleen het eigen gezin of plannen jullie een 3 dagen familieweekend met 25 personen? Hoe jullie weekendje weg met de familie er ook uitziet, in ons hotel zijn jullie verzekerd van een luxe familie weekend in Nederland. Daarnaast is De Wilmersberg is een kindvriendelijk hotel in Nederland met een zwembad.

In ons luxe familiehotel is er voor iedereen iets te doen. Begin je dag met een paar baantjes zwemmen in ons binnenzwembad. Toe aan complete ontspanning? Maak gebruik van onze wellnessboutique en beautysalon.

En een familieweekend hoeft natuurlijk niet altijd continu met z’n allen te zijn. Laat opa en oma lekker een ochtend genieten van ons wellness hotel in Nederland. Pap en mam kunnen lekker een rondje fietsen.

In de middag kom je weer met z’n allen samen en maak je nog een mooie wandeling door de natuur rondom ons hotel. Het landgoed ligt midden tussen de glooiende weilanden en bossen. Benieuwd naar alle faciliteiten die ons hotel met familiekamer te bieden heeft? Wij durven wel te zeggen dat we alles in huis hebben voor een geslaagd familieweekend weg.

We hebben 59 kamers waaronder meerdere familiekamer met jacuzzi. We hebben gratis parkeergelegenheid met laadpalen. We hebben een geweldig restaurant, die de lekkerste (vegetarische) gerechten serveert. Daarnaast is er onze wellness met beautysalon, het binnenzwembad en een complete fitness.

Weekendje weg met familie

Ongetwijfeld wil je een complete invulling geven aan het weekendje weg. Wanneer jonge kinderen meegaan, is een familieweekend met zwembad altijd een succes. Vaak is dat voor de kinderen echt de leukste activiteit en voelt het echt als vakantie. Laat de kinderen tijdens het weekendje lekker zwemmen en stap zelf in onze heerlijke jacuzzi.

Weekendje weg in een kindvriendelijk hotel met zwembad

Naast het zwembad wat we al even eerder hebben benoemd, is er voor kinderen nog veel meer te doen. Ze kunnen zich uitleven op de trampoline, in de speelkamer en op de tennisbaan.

Zijn er nog hele kleine kinderen of baby's mee? Maak dan gebruik van de babyfoonservice om rustig te dineren of te borrelen als de kinderen in bed liggen. Onze gastvrije medewerkers helpen je graag en zullen er alles aan doen om het weekendje weg onvergetelijk te maken voor alle leden van de familie.

Iets te vieren?

Hebben jullie iets te vieren en wil je het hotel afhuren of een ruimte om dit met je familie of vrienden te vieren? Ook dat is mogelijk. Misschien wil je wel het 50-jarig huwelijk van opa en oma bij ons komen vieren. Of misschien zijn pap en mam 25 jaar samen, gaat er iemand met pensioen of wordt de familie uitgebreid en is er iemand zwanger. Wat de aanleiding ook is, bij ons ben je van harte welkom om een feestje te vieren.

Of het nu gaat om een receptie, een diner of een spetterende feestavond, niets is ons te gek. We hebben veel ervaring met het organiseren van kleine en grote evenementen. Wij werken met professionele partners samen en er is dus veel mogelijk. Heb je dus tijdens het familieweekend iets te vieren en wil je hier aandacht aan geven? Laat het ons gerust weten en we kijken samen met je naar de mogelijkheden.

Weekendje weg met grote familie

Gaat het om een familieweekend met een heel grote familie? Het is ook goed mogelijk om het hotel exclusief voor jullie complete gezelschap te boeken. Wie weet willen jullie echt met de complete familie samenkomen en weer gezellig bijpraten met die verre achterneef of tante. Ook dan is Landgoed de Wilmersberg de juiste keuze. Wij zullen er alles aan doen om het verblijf en het familieweekend tot in de puntjes te regelen. Het is ook mogelijk om een wellness weekend te boeken. Wacht niet langer en boek ons hotel met familiekamer en zwembad.

Hotel met familiekamers

Ben je op zoek naar een luxe hotelkamer voor de hele familie? Afhankelijk van de samenstelling van jullie familie, is er keuze uit verschillende typen kamers. We hebben meerdere kamers beschikbaar voor gezinnen met 1 kind, 2 kinderen en er zijn bovendien 2 suites in ons hotel als familiekamer voor 5 personen.

In veel kamers is het mogelijk om een of twee extra (kinder)bedden te plaatsen. Daarnaast zijn er een aantal Royale Kamers met Frans Balkon die aan elkaar verbonden zijn met een tussendeur, waardoor ze als familiekamer gebruikt kunnen worden.

Familie weekend arrangement

Ga jij een familie weekend organiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Landgoed de Wilmersberg? Even lekker ertussenuit met opa en oma, de kinderen en de kleinkinderen?

Dan is een weekend weg met een familie van 8 personen of meer goed te boeken als weekend familie arrangement. Ben je na het lezen van deze informatie helemaal overtuigd en kun je niet wachten om het familie weekend te boeken? Neem dan contact met ons op via 0541-585555 en vraag naar Marloes Oude Hengel of Jolanda Bosboom of stuur een e-mail naar reserveringen@wilmersberg.nl.

Bij ons is iedereen welkom, kinderen hebben de tijd van hun leven, ons hotel is goed toegankelijk voor mindervaliden en ook honden zijn toegestaan als je dit vooraf hebt gereserveerd. We zien jou en je complete familie graag verschijnen in ons hotel.

Price is what you pay, value is what you get.

Laagste prijs garantie

Klik hier

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu