Het is onze missie om aan jouw kleine en grote geluk bij te dragen.

Boudewijn & Githa

Wij zijn Boudewijn en Githa van Vilsteren. In 2011 verruilden wij het leven in hartje Amsterdam voor het Twentse buitengebied om gezamenlijk leiding te gaan geven aan Landgoed De Wilmersberg, het hotel dat in eigendom is van familie Fransen. Boudewijn startte na zijn studie Bedrijfseconomie aan Rijksuniversiteit Groningen als financieel manager en werd vervolgens operationeel manager bij De Eemhof. Tot aan de verhuizing naar Twente bekleedde hij de functie van General Manager van park Zandvoort. Githa werkte na haar studie Bedrijfskunde aan de RuG als marketeer bij Amnesty International en als manager relatiebeheer bij War Child in Amsterdam.

Zo'n plek moet er toch ook in Nederland zijn?

Wij leerden elkaar kennen in Groningen. In 2003 zijn we getrouwd en wij hebben twee dochters en een zoon. In 2010 namen wij een sabbatical en maakten wij een lange reis naar Hong Kong, Bali, Australië, Nieuw Zeeland en Maleisië met onze kinderen. Daar bezochten wij veel bijzondere hotels. Toen wij middenin in de rijstvelden in Bali zaten, zeiden we tegen elkaar: 'Zo'n plek moet er toch ook in Nederland te vinden zijn?'. Onze wens om gezamenlijk leiding te geven aan een hotel kreeg met deze reis een nieuwe en zeer overtuigende impuls. Die prachtige plek vonden we, hier in de schitterende natuur van Twente. Niet voor niets werd het terras van De Wilmersberg in 2013 tot 'Mooiste terras van Overijssel' uitgeroepen. Mede door onze unieke ligging staat duurzaamheid bij ons voorop; in 2013 behaalden we de Green Key Goud. We zien in iedere dag een nieuwe kans om duurzamer te werken.

Onze missie

Onze missie is geslaagd als wij het samen met ons team voor elkaar gekregen hebben dat gasten verlangend in hun achteruitkijkspiegel kijken als zij het landweggetje afrijden en denken: 'Hier willen we snel weer naar toe'. In de tien jaar dat we hier wonen hebben we veel gedaan en gezien in Twente. Onze Top 5 van absolute 'Must do's':

  1. Ga naar het pittoreske Ootmarsum en bezoek de mooie galerieën die het stadje rijk is.
  2. Maak een wandeling door Roombeek, de nieuw opgebouwde wijk in Enschede die in mei 2000 werd getroffen door de vuurwerkramp. Besluit de wandeling met een bezoek aan Rijksmuseum Twenthe.
  3. Voor de kinderen is het geweldig om in Deurningen naar Landgoed Kaamps te gaan; daar kun je zien hoe van de melk van koeien diverse zuivelproducten gemaakt worden.
  4. Een bijzondere wandeling door de natuur? Het Lutterzand is dichtbij, hier kun je prachtige wandelingen maken.
  5. Huur een auto van 'Nostalgisch rijden' en verken Twente in een oude Fiat 500, een keverbusje of een oude Opel Kadet.

Wij maken graag persoonlijk kennis bij Landgoed De Wilmersberg, jouw eigen buitenverblijf in Twente!

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu