Een foodtruckfestival, een heus circus of een groot diner aan lange tafels; het is allemaal mogelijk bij De Wilmersberg!

Bedrijfsfeesten & Jubilea


Het landgoed van 14 hectare staat geheel tot jullie beschikking voor actieve break-out sessies, evenementen en bijzondere incentives. Ook in de historische villa zijn er vele mogelijkheden voor grote en kleine feesten. De multifunctionele ruimtes van het hotel zijn geschikt voor diverse doeleinden. Van productpresentaties, recepties of diners tot een spetterende feestavond. Het hotel exclusief voor jullie gezelschap? Ook dat is mogelijk!

Natuurlijk hebben wij veel ervaring met het organiseren en faciliteren van kleine en grote evenementen en kunnen wij je goed adviseren. Zo ontvangen wij ieder jaar 1.000 gasten met ons welbekende openluchtconcert onder het genot van een heerlijke High Wine. Maar ook draaien wij ons hand niet om voor een bijzonder diner op maat op het landgoed.

Wij werken met diverse professionele partners samen. Zo kunnen wij je kennis laten maken met bijvoorbeeld een paardenfluisteraar, Schotse Highland Games, schermen, keverrally's en ballonvaren. Bovendien is Landgoed De Wilmersberg de ideale start of uitvalbasis voor een autorally door het verrassende landschap van Twente.

Door de complete faciliteiten en unieke ligging is Landgoed De Wilmersberg de locatie bij uitstek voor het organiseren van evenementen, dus zoek je een stijlvolle locatie voor een inspirerend evenement? Neem dan nu contact met ons op en bel naar Jolanda of Marloes: 0541-585557 of stuur een mail naar reserveringen@wilmersberg.nl.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu