Zie je het al voor je?

Trouwen

Als zelfs de oprichters van één van de grootste en meest feestelijke events van Nederland, de Gay Pride, ervoor kiezen om bij De Wilmersberg te trouwen, dan móet het wel de beste locatie van het land zijn om jullie mooiste dag te vieren! Het omringende landgoed van 14 hectare, maken dat nagenoeg alles kan om er een mooie bruiloft van te maken.

Benieuwd hoe wij invulling kunnen geven aan jouw mooiste dag? Bel dan naar 0541-585551 en vraag naar Jolanda Bosboom of stuur een e-mail naar reserveringen@wilmersberg.nl.

Officiële trouwlocatie

Landgoed De Wilmersberg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Losser. Je kunt buiten op het landgoed, of binnen in één van de zalen, je huwelijk laten voltrekken, maar ook is het een uitstekende plek om je receptie, diner en feestavond te houden en vervolgens lekker te blijven slapen in één van onze romantische bruidssuites. Alles op één locatie dus; die ook nog eens groen en landelijk gelegen is (bekijk hier een sfeerimpressie). Wij denken graag met jullie mee. Trouw op 'je eigen landgoed' en heb een dag om nooit te vergeten!

Onze weddingplanner Jolanda denkt graag met jullie mee over de invulling van jullie mooiste dag.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu