Wat was het fijn!

Ik kom terug naar De Wilmersberg.

Wij geloven dat geluk te vinden is in gedeelde grote en kleine momenten met elkaar. Het is onze passie om onze gasten op één van de mooiste plekken van Nederland te laten genieten van het beste dat Twente te bieden heeft. 'Noaberschap' is wat de Twentenaren zo kenmerkt; de zorg en aandacht voor elkaar. Na een verblijf bij De Wilmersberg, jouw eigen buitenverblijf in Twente, ga je weer ontspannen en geïnspireerd naar huis.

Het is ons doel dat iedere gast, groot en klein, het landweggetje afrijdt, in de achteruitkijkspiegel kijkt en denkt: "Hier wil ik snel weer naar terug".

Wij vinden het fijn dat je bij De Wilmersberg was! Tijdens de uitcheck heb je een kaart ontvangen met een speciale aanbieding als je nog een nog eens terugkomt naar De Wilmersberg. Als je bij de volgende reservering aangeeft dat je gebruik maakt van de 'Ik kom terug' actie, dan ontvang je een warm welkom met een fles huiswijn op je kamer bij aankomst. Bovendien ontvang je Euro 25,- korting op je eindfactuur.

Onderaan de pagina staan de voorwaarden van deze actie.

  • Deze actie is geldig bij een minimale besteding van Euro 150,-.
  • Deze actie is alleen geldig bij een directe reservering bij ons hotel (via wilmersberg.nl - telefonisch - per e-mail).
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, cadeaubonnen, vouchers van derden en geldt niet op feestdagen.
  • Deze actie is een jaar geldig vanaf de maand die op de brief die je bij uitcheck ontving vermeld staat. Indien je deze brief inlevert bij betaling na uw volgende verblijf, ontvangt u bovengenoemde korting. Vanwege de bijzondere omstandigheden door COVID-19 is de actie twee jaar geldig vanaf de datum die op de brief van uitcheck staat.
  • U kunt per boeking maximaal een keer 25 euro korting op de eindfactuur verrekenen.
  • De brief is aan derden overdraagbaar.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu