Golfen

Ook golfers kunnen bij ons hun hart ophalen. Op een steenworp afstand van ons landgoed vind je maar liefst vier 18-holes golfbanen.

Tijdens het maken van een reservering voor het hotel kun je ook gelijk je greenfee(s) reserveren. Wij helpen je graag!

Het Rijk van Sybrook

Op slechts 10 minuten

De volwassen 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes bieden uitzicht op een typisch Twents coulisselandschap terwijl andere omsloten worden door prachtige bospercelen. In de baan zijn uitdagende waterpartijen geïntegreerd die geregeld in uw spel komen en iedere golfronde tot een beleving maken. Vanuit het gezellige clubhuis heeft u een mooi uitzicht op de golfbaan en de schitterende natuur.

Golf & Country Club 't Kruisselt

Op slechts 5 minuten

Wanneer je bij De Wilmersberg een reservering maakt voor een overnachting(en) kunnen wij een speciaal tarief van €14,50 aanbieden voor een greenfee bij Golf & Country Club 't Kruisselt. Deze Club treft is gelegen aan het begin van de Kruisseltlaan in De Lutte, op 5 minuten afstand van De Wilmersberg. Het is een gezellige club met een compacte en uitdagende 9 holes par 3 baan.

Golfbaan Euregio Bad Bentheim

Op slechts 20 minuten

Een uitdagende 18-holes course met bunkers, riskante roughs, strakke greens en, om het niet al te gemakkelijk te maken, een decor met waterpartijen en veel bomen.

De Twentsche Golfclub

Op slechts 30 minuten

Nabij landgoed Twickel in Delden ligt de 18 holes golfbaan van de Twentsche Golfclub.

Op het prachtige landgoed Twickel ligt de 18 holes golfbaan van de Twentsche Golfclub. Deze unieke locatie, in samenhang met de hoge kwaliteit van zowel de baan als de voorzieningen, geeft een exclusieve uitstraling die recht doet aan een hoog verwachtingspatroon.


Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom op 1 september naar hét Openluchtconcert met PHION en souldiva Shirma Rouse

Meer informatie
Boek nu