Werk waar je blij van wordt!

Werken bij De Wilmersberg

Wil jij werken bij misschien wel het leukste familiebedrijf van Nederland? Het is onze missie om bij te dragen aan het grote en kleine geluk van iedereen die naar De Wilmersberg komt - onze collega's, onze gasten, onze leveranciers en ieder ander. En, niet in de laatste plaats omdat we zo mooi gelegen zijn in de natuur, we vinden het belangrijk dat onze kinderen en klein-klein-kleinkinderen precies van hetzelfde kunnen genieten zoals wij dat nu doen. Daarom gaan we duurzaam te werk. Wil jij hier aan bijdragen? Bekijk dan één onze onze leuke openstaande vacatures. Wie weet staat jouw toekomstige baan erbij!

Wij zijn op zoek naar collega's voor de verschillende afdelingen: Keuken, Bediening en Huishouding - van leerlingen, stagiaires, junior medewerkers tot senior medewerkers. En natuurlijk weekend- en vakantiekrachten. Samen met jou bepalen we wat het beste bij je past en het aantal uren.

Alle voordelen van werken bij De Wilmersberg op een rij:

- Je kunt op jouw niveau beginnen en verder doorgroeien; Tim, Marloes, Jan en vele anderen gingen je voor. Wij kijken samen met jou wat je graag zou willen bereiken en waar je potentie zit en wij trainen en coachen je on-the-job.

- Als vaste medewerker mag je op studiereis naar ons zusje Barbacán op Gran Canaria.

- Je krijgt korting op een abonnement bij sportclub Trifora (Enschede).

- Wij begrijpen dat vrije tijd belangrijk voor je is en dat je niet ieder weekend wil of kan werken. Het voordeel bij De Wilmersberg is dat je in een groot team met (meer dan 90) collega’s samenwerkt, dus je werktijden zijn flexibel en roosters worden in goed onderling overleg gemaakt.

- Voor Fulltime medewerkers is er de mogelijkheid om een 4-daagse werkweek te hebben & vaste vrije dagen in de week.

- Als jij je thuis voelt bij ons, dan geldt dat voor onze gasten ook. Plezier met elkaar en teamwork staan bij ons dan ook voorop. Onze personeelsfeestjes zijn historisch (of beter: hysterisch...) leuk.

- De Wilmersberg behoort tot de top van de fijnste hotels in Nederland, dus je kunt veel leren. Ook bedrijven buiten de horeca hechten veel waarde aan medewerkers met een dienstverlenende horeca-ervaring.

- De Wilmersberg is, ook in onzekere tijden, een stabiel bedrijf en we bieden goede & faire arbeidsvoorwaarden.

- Voor oproep – en weekendkrachten ligt de salarisrange tussen de €4,92 euro en €12,32 euro per uur afhankelijk van je leeftijd.

• 21 jaar – € 12,32
• 20 jaar - € 11,09
• 19 jaar - € 9,85
• 18 jaar - € 8,61
• 17 jaar - € 7,39
• 16 jaar - € 6,16
• 15 jaar - € 4,92

Deze uurlonen zijn inclusief vakantiegeld en vakantiedagen die direct worden uitbetaald.

Solliciteren

Solliciteren

Interesse in één van onze leuke vacatures? Vul dit formulier in en wij nemen graag contact met je op!

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom op 1 september naar hét Openluchtconcert met PHION en Shirma Rouse

Meer informatie
Boek nu