1 september 2024

Openluchtconcert

De Wilmersberg is een plek om los te laten en te verbinden en samen nieuwe herinneringen te maken en één van de jaarlijkse hoogtepunten is het jaarlijkse Openluchtconcert. Tijdens dit concert op 1 september presenteert Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel u verhalende muziek. Muziek die zich vol fantasie en mystiek afspeelt in een door de Oriëntaalse zon overgoten wereld. Groteske operapassages van Verdi en Saint-Saëns, wervelende dansen van Nielsen en Massenet’s beroemde muzikale meditatie door violiste Kira van der Woerd. Een karaktervol, goudkleurig programma dat naadloos aansluit bij de ambience van De Wilmersberg. Na de pauze gaat het dak eraf met één van de Nederlandse souldiva's: Shirma Rouse. Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan deze video! Wij kijken ernaar uit om je op 1 september te ontvangen, graag tot dan! Entreekaarten á Euro 95,- p.p. zijn on-line verkrijgbaar.

Tickets bestellen

Openluchtconcert 2024

Programma

13.45 uur - Ontvangst

14.30 uur - Aanvang Concert

15.30 uur - Pauze met High Wine

16.00 uur - Vervolg concert

17.00 uur - Naborrel met High Wine

18.00 uur - Einde


Partners van het concert 2024:

ABN Amro, Agfra Holding, Apollo, BitStaete, Damsté Advocaten – Notarissen, De Jong & Laan, Demcon Management en Support, FlowPeople B.V., Grolsch, HANOS, Hooijer Footwear Group, KPMG, Sahai Financiële Diensten, Phion, Eurosped, Cerriva, Bank ten Cate, Vcare Connect, Sioch, Twentewijn, Wilmersberg en FBK BC.

Op en top genieten

100% garantie op een heerlijke nachtrust

Geniet in de lounge van een goed glas wijn, dineer in ons fijne restaurant, trek je baantjes in ons zwembad of relax in onze in 2017 vernieuwde Wellnessboutique. Wat de reden van je verblijf in ons hotel ook is; op deze plek in Twente weet je je omringd met persoonlijke aandacht, luxe en comfort.

Ontdek meer

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom op 1 september naar hét Openluchtconcert met PHION en Shirma Rouse

Meer informatie
Boek nu