03 september 2023

Openluchtconcert Landgoed De Wilmersberg

100 jaar geleden bouwde de familie Blijdenstein hun prachtige buitenverblijf op de gronden van De Wilmerbserg. Dit is de plek waar de familie zich thuis voelde en waar ze vele gasten ontvingen. Die traditie zetten wij met veel plezier voort. Dit jaar staan wij voor de grote uitdaging om het Openluchtconcert van 2022 te evenaren. Toen beleefden een prachtig concert van het Phion orkest en Ellen ten Damme. Op zondag 3 september 2023 zal het landgoed van De Wilmersberg opnieuw worden omgetoverd in concertsferen en ook dit jaar gaan we er een prachtige dag van maken. In een feestelijk en legendarisch programma brengen Fréderique Spigt en Annet Malherbe, samen met het symfonieorkest Phion een ode aan The King of Rock-‘n-Roll.

Openluchtconcert 2023

Voor de pauze speelt het Phion een toegankelijk, zomers en licht klassiek programma. Het hoogtepunt daarin zal het dromerige en bekende ‘Concierto de Aranjuez’ van componist Joaquín Rodrigo zijn, dat Solist Matthijs van Delft ten gehore zal brengen. Na de pauze gaat het dak eraf met Fréderique Spigt en Annet Malherbe. Samen zullen zij bekende en minder bekende nummers van Elvis Presley vertolken. De presentatie is in handen van Johanna ter Steege, zij kreeg alom bekendheid door de theaterspektakels ‘Hanna van Hendrik’ en ‘De Vergeten Twentse Lente’. Dirigent is de jonge en zeer talentvolle Rolf Verbeek. Ook dit jaar belooft het een zinderende middag te worden.

Programma

13.30 uur - Ontvangst

14.30 uur - Aanvang Concert

15.30 uur - Pauze met High Wine

16.00 uur - Vervolg concert

17.00 uur - Naborrel met High Wine

18.00 uur - Einde

Partners van het concert 2023

KPMG, ABN Amro Mees Pierson, Apollo Sociëteit, Phion, Agfra Holding, Schildersbedrijf Gebr. van der Geest, BitStaete, Demcon, De Jong & Laan, Damsté, Hanos, Grolsch, FLOW people, Hooijer Groep, Sahai financiële diensten, Heisterkamp wijnkopers, Vcare


Boek een arrangement

Boek nu

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu