Even tijd voor jezelf, van besef en nieuwe inzichten

Yoga bij De Wilmersberg

Wil jij je dag ontspannen en toch actief beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met yogalerares Sylvia Olde Scholtenhuis verzorgen wij namelijk, speciaal voor onze hotelgasten, yogalessen op ons landgoed. Yogalessen met uitzicht op het uitgestrekte landschap: uitstekende randvoorwaarden om helemaal zen te worden.

Info:
Deelname is kosteloos.
Opgave kan tot 20:00 uur op de avond voorafgaand aan de yogales

Data

De yogalessen vinden plaats op zaterdagochtend van 08:30 tot 10:00 uur op de volgende data:

Zaterdag 18 mei 2024
Zaterdag 22 juni 2024
Zaterdag 29 juni 2024
Zaterdag 13 juli 2024
Zaterdag 20 juli 2024

Benodigdheden

Er zijn voldoende yogamatjes, meditatiekussentjes en dekens aanwezig. Het is gewenst een eigen(yoga)handdoek mee te nemen.

Kledingadvies:
Makkelijke kleding (zoals een joggingbroek), een vest en warme sokken zijn aan te
bevelen.

Sylvia Olde Scholtenhuis

Als yogadocente en chakratherapeut heb ik mij gespecialiseerd in een combinatie van raja yoga, chakra yoga en hatha yoga met daarin meditatie en mantrazang, waarin het denken tot rust wordt gebracht. Bij het neerzetten van een yogahouding gaat het er vooral om aandacht te hebben voor wat er wordt ervaren. Het leuke is dat iedereen altijd datgene ervaart wat er op dat moment nodig is. In mijn yogales wordt je steeds opnieuw uitgenodigd jezelf te ervaren. Aandacht voor je lichaam en je adem, concentratieoefeningen, mantra zingen, meditatie, visualisatie en ontspanningsoefeningen zijn hierbij de hulpmiddelen. De yogales bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Elk onderdeel sluit naadloos op het vorige aan, zodat er altijd een samenhang is tussen alle oefeningen die je doet.

Gun jezelf wat rust

Ben je op zoek naar een nachtje of een paar nachten weg voor 1 persoon met wellness in Nederland? Dan is Landgoed De Wilmersberg hét perfecte adres! Wij hebben 12 kamers die voor één persoon geschikt zijn, ze zijn klein, maar fijn. De Wilmersberg is een fijn binnen- en buitenhotel en hier vind je alle rust en ruimte om te ontspannen en bij te komen van de drukte van alledag. Alleen een nachtje weg hoeft helemaal niet saai te zijn. Je kunt lange wandelingen maken direct vanuit het hotel, naar het bourgondische Oldenzaal of naar de Tankenberg, het hoogste punt van Overijssel. De Twentse natuur is prachtig. Of pak de fiets en ga winkelen in Enschede. Na een lange dag buiten kun je lekker ontspannen in onze Wellness, met jacuzzi, sauna, Turks stoombad en infraroodsauna. Onze schoonheidsspecialistes staan voor je klaar om je een heerlijke massage of facial te geven. Geniet ’s avonds van een heerlijk diner van Ronald Bor en zijn team. Bij De Wilmersberg overnacht je voordelig met 1 persoon, dus reserveer vandaag nog je arrangement!

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu