Vier je je jubileum of sta je voor de eervolle taak om een vergadering of bedrijfsfeest te organiseren?

Zakelijk

Wil je zeker weten dat het een succes wordt zodat iedereen met een onvergetelijke herinnering naar huis gaat? Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling van je programma.

En natuurlijk zijn de randvoorwaarden bij De Wilmersberg uitstekend. Het historische buitenverblijf met 59 kamers is rustig gelegen in het groen op 14 hectare landgoed, waar je natuurlijk gebruik van kunt maken als het mooi weer is. Chef-kok Ronald Bor en zijn team koken veel beter dan lekker en sommelier-vinoloog Jan Ansink zoekt de beste wijnen voor je uit.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem dan contact op met Marloes Oude Hengel of Jolanda Bosboom - +31 (0)541 72 98 60 of via reserveringen@wilmersberg.nl.

Zalen

Even weg uit de dagelijkse werkomgeving!

Wanneer je kiest voor De Wilmersberg, dan kies je voor een succesvolle én een duurzame bijeenkomst. Rustig gelegen in het groen op 14 hectare landgoed en toch snel bereikbaar via de A1, is Landgoed De Wilmersberg een unieke locatie voor iedere bijeenkomst tot 300 personen.

Succesvol vergaderen

Met all-in vergaderarrangementen

Landgoed De Wilmersberg biedt haar gasten volledig verzorgde complete vergaderarrangementen.

Feesten en partijen

Een foodtruckfestival, een heus circus of een groot diner aan lange tafels; het is allemaal mogelijk!

Of je nou op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsfeest, of naar de perfecte locatie voor een weekend weg met de hele familie; De Wilmersberg heeft het allemaal.

Contact

Contact

Ik wil graag meer informatie.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico