Blog

4 redenen om een midweek weg te gaan in Twente

Heb je plannen voor een midweek weg in Nederland, maar weet je nog niet precies waar naartoe? Of je nou een midweek weg met hond, midweek weg met gezin of midweek weg met 2 personen wil, een midweek weg in Twente is altijd een goed idee. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder, want in deze blog geven we je 4 redenen om een midweek weg te gaan in Twente.

Voordelig op vakantie, wie wil dat nou niet?

Een midweek weg in Twente kan een stuk goedkoper zijn dan weekendjes weg. Zo zijn hotelkamers gedurende de week vaak voordeliger dan in het weekend. Een midweek weg in Nederland in luxe kan zo opeens een stuk betaalbaarder zijn dan wanneer je in het weekend zou gaan. En omdat je zo in de auto kan stappen en niet eerst een vliegreis hoeft te boeken, is last minute een midweek weg snel geregeld. Daarnaast is het leven in Twente vaak nog net iets goedkoper dan in de Randstad, toch fijn als jij op het terras een lekkere cappuccino of glas wijn wil bestellen.

In alle rust genieten

Door te kiezen voor een midweek weg in ons hotel, ben je nog meer verzekerd van deze rust. Zowel in ons hotel en restaurant, maar ook in de horeca in de omgeving van ons hotel, is het door de weeks een stuk rustiger dan in de weekenden. Bovendien zijn er tijdens een midweek een stuk minder kinderen in het hotel en in de horeca, aangezien zij gewoon naar school moeten. Tenzij je je midweek weg precies tijdens een schoolvakantie boekt, wel even goed opletten dus!

Een midweek duurt langer dan een weekendje weg

Een midweek weg duurt vaak langer dan een weekendje weg, waarbij je slechts 1 of 2 overnachtingen hebt. Wie wil er nou geen langere vakantie? En als je thuiskomt, hoef je bovendien nog niet direct weer aan het werk, aangezien het weekend eerst nog weer volgt.

Nog geen genoeg van jouw midweek weg in Overijssel en wil je je midweek weg last minute verlengen? Boek eenvoudig nog een nachtje extra, je hebt toch weekend! ;)

Ga overdag werken, daarna natuur in

Ook als je door de weeks gewoon moet werken en geen vrij kan krijgen, kan een midweekje weg in Twente een heel goed idee zijn. Sinds de corona pandemie zijn we steeds meer gewend geraakt om op allerlei plekken te werken. Dat kan dus ook heel goed op één van onze hotelkamers.


Stel je je eens voor, aan het eind van je werkdag, klap je je laptop dicht en wandel of fiets je zo de natuur in. Een midweek in een hotel in Nederland kan dus ook een goede manier zijn om je even te onttrekken aan de drukte van kantoor en alle afspraken en je even helemaal te focussen op 1 taak die af moet. Zo kan je genieten van een midweek weg met sauna en in een prachtige omgeving, zonder dat dit je vakantiedagen hoeft te kosten!

Boek een midweek weg bij de Wilmersberg

Ben jij op zoek naar een midweek weg in luxe, bijvoorbeeld voor een romantische midweek weg met jacuzzi, wellness of sauna? Boek een midweek in Twente bij de Wilmersberg en kom genieten van alle faciliteiten die ons hotel te bieden heeft.

Neem een duik in ons binnenzwembad, kom tot rust in de (infra-rood) sauna, stoomcabine of whirlpool. Laat je verwennen in onze wellnessboutique, waar je een heerlijke beautybehandeling kan krijgen van onze schoonheidsspecialistes.

Ook voor de sportievelingen is er genoeg te doen, met een inpandige gym die voor al onze gasten gratis toegankelijk is. Boek één van onze twee tennisbanen of huur een fiets om de prachtige omgeving te ontdekken.

Ga je een midweek weg met kinderen? Ook voor hen hebben wij genoeg te doen. Laat ze lekker uitrazen op de trampoline terwijl jij een drankje doet op ons terras (uitgeroepen tot terras met mooiste uitzicht van Twente) of maak samen een speurtocht op het kabouterpad op ons landgoed. Is het minder goed weer? Dan kunnen zij zich ook heerlijk vermaken in het binnenzwembad of in onze speciale kinderspeelkamer.

Wat jouw plannen overdag ook zijn, in ons heerlijke restaurant kun je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch, culinair diner of borrel.

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen? Kies je favoriete hotelkamer en boek direct of kijk tussen onze arrangementen voor voordelige midweek weg hotelaanbiedingen. Ben je al eerder geweest en is het goed bevallen? Bekijk dan eens onze "ik kom terug" actie!

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu