Heb je iets te vieren met familie of vrienden?

Familieweekend

Of willen jullie er met opa en oma, kinderen en kleinkinderen gezellig even samen tussenuit? Het vroegere buitenverblijf van de Twentse textielfamilie Blijdenstein is daarvoor een ideaal familiehotel.

Jouw ideale familieweekend bij Landgoed De Wilmersberg reserveren?

Bel dan naar 0541-585555 en vraag naar Marloes Oude Hengel of Jolanda Bosboom of stuur een e-mail naar reserveringen@wilmersberg.nl.


Kinderen hebben de tijd van hun leven bij Landgoed De Wilmersberg.

Bij aankomst wacht ze een leuke verrassing. Buiten kunnen ze al hun energie kwijt op de trampoline en in de omliggende natuur. Er is een speelkamer voor de kinderen met televisie, spelletjes en een verkleedkist. Natuurlijk kunnen ze een duik nemen in ons zwembad of tennissen op één van de tennisbanen. En als de kinderen moe maar voldaan in bed liggen, kunnen jullie gebruik maken van de babyfoonservice, zodat jullie rustig kunnen dineren. Lees meer over ons hotel met familiekamers of boek een familiekamer met jacuzzi!

In de prachtige omgeving is genoeg te doen voor jong en oud. Onze tips:

- Avatarz Klimbos in Oldenzaal

- Rijksmuseum Twenthe/ Twentse Welle in Enschede

- Winkelen in kunstenaarsstadje Ootmarsum

- Cosmos sterrenwacht in Lattrop

- Kasteel Bad Bentheim

Op de dag van aankomst serveren wij een informeel 'Sneup&Snaaijerie' diner. Dit diner bestaat uit een selectie van koude en warme streekspecialiteiten en een heerlijk dessert. Indien gewenst kunnen wij voor deze avond een tafel in onze sfeervolle lounge reserveren voor de hele familie (afhankelijk van het aantal personen). Op de tweede avond serveren wij een culinair 4-gangen streekgerechten diner. Klik hier voor prijzen en meer informatie.

Op en top genieten

100% garantie op een heerlijke nachtrust

Geniet in de lounge van een goed glas wijn, dineer in ons fijne restaurant, trek je baantjes in ons zwembad of relax in onze in 2017 vernieuwde Wellnessboutique. Wat de reden van je verblijf in ons hotel ook is; op deze plek in Twente weet je je omringd met persoonlijke aandacht, luxe en comfort.

Ontdek meer

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu