Blog

Kom genieten van een heerlijke herfst in Twente

Zoals je misschien al weet, ligt ons hotel midden in de prachtige Twentse natuur. De ultieme plek voor een vakantie of weekendje weg in de zomer, maar ook in de herfst is ons hotel de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje of midweek weg in de herfst in eigen land. Kom heerlijk relaxen in onze wellness, ga de natuur in of kom culinair genieten in ons restaurant. Waar je ook zin in hebt, bij Landgoed de Wilmersberg heb je deze herfst 100% vakantie!

Ontdek de veranderende natuur

Wij vinden de natuur rondom het hotel in de herfst op zā€™n mooist. De bladeren aan de bomen verkleuren, paddenstoelen schieten uit de grond en overal liggen kastanjes en eikels. Natuurlijk moet je een beetje geluk hebben dat het tijdens je herfstvakantie niet de hele dag regent, maar als dat het geval is, dan wandel je vanuit ons hotel zo de natuur in.

Ga lekker wandelen of maak een fietstocht door de omgeving. Wij zochten de mooiste fiets- en wandelroutes al voor je uit.

Heb je geen fiets meegenomen tijdens je midweekje weg in de herfstvakantie? Geen probleem, bij de receptie zijn gewone fietsen en e-bikes te huur.

Genoeg te doen in de omgeving

Ons hotel ligt aan de rand van de Lutte, tussen Oldenzaal en de Duitse grens. Voor wie denkt dat je hier alleen weilanden en bos kunt vinden, heeft het mis. In de omgeving is genoeg te doen, ook tijdens een weekend weg in de herfst.

Events die in de omgeving georganiseerd worden, lichten wij uit in onze evenementenkalender. Zo wordt ieder jaar in het najaar de Landgoed Twente Fair georganiseerd, een herfstfair in de Lutte, georganiseerd. Maar ook voor wat actie en avontuur valt er in de Lutte en directe omgeving genoeg te beleven. Bij de receptie vind je allerlei flyers, van midgetgolfen, tot paintballen, lasergamen, een klimbos, quad rijden of karten.

Zin om te winkelen? Ondanks dat je je bij ons midden in de natuur waant, bevindt je je op slechts 2,5km van het centrum van Oldenzaal, 12km van het centrum van Enschede en ook Hengelo is slechts 15km van het hotel verwijderd.

Binnen ontspannen in de wellnessboutique, zwembad of fitness

Niet alleen buiten ons hotel is er van alles te doen in de herfst, maar ook als je lekker in het hotel wil blijven, heb je genoeg keuze. Wel zo lekker in de Nederlandse herfst, wanneer het ook maar zo dagenlang kan regenen.

Neem een duik in ons zwembad en ā€˜detoxā€™ van de drukte van alledag in onze wellnessboutique met sauna, Turks stoombad of whirlpool. Daarnaast is het mogelijk om een beautybehandeling of massage te boeken in onze beautysalon. Als dat niet ultiem ontspannen is?

Even je hoofd leegmaken met wat lichamelijke inspanning tijdens jouw herfstvakantie in Twente? Onze fitness is vrij toegankelijk voor al onze hotelgasten.

In de herfst het terras op

Weer terug in het hotel, of juist geen zin om erop uit te gaan tijdens jouw herfstvakantie in ons hotel? Met een dekentje en een warme kop chocolademelk of thee zit je in de herfst ook goed op het mooiste terras van Nederland.

Wordt het toch te koud? Dan kan je altijd verkassen naar ons restaurant of de lounge, waar je lekker kan opwarmen bij de open haard met een goed boek of een spelletje.

Culinair genieten met lokale herfst producten

Maar niet alleen voor een hapje en een drankje kan je in ons hotel terecht. In ons restaurant kun je iedere dag terecht voor een culinair 3-, 4-, 5- of zelfs 6 gangen diner. Wij werken veel met lokale en biologische seizoensproducten. Groenten staan daarbij centraal, naar wens eventueel aangevuld door een stuk vis of vlees. In de herfst betekent dat dat je bij ons kan genieten van onder andere pompoen, champignons, pastinaak en wild. Bekijk de menukaart of reserveer direct een tafel.

Wanneer mogen we jou verwelkomen deze herfst?

Kom genieten in Twente voor een herfstvakantie in eigen land. Voor een herfstvakantie in Nederland of een midweek in de herfst er op uit, ben je bij ons hotel aan het juiste adres. Kies jouw favoriete kamer en boek snel een overnachting in ons hotel voor een herfstvakantie lang genieten.

Wil je meerdere nachten komen, bijvoorbeeld voor een herfstweekend weg of een midweek in de herfstvakantie? Kijk dan ook eens naar ons Jubileumarrangement, inclusief ontbijt en 3 gangen diner. Er zijn meerdere varianten van ons Jubileumarrangement te boeken, zodat er altijd een herfst arrangement in ons hotel is dat aan jouw wensen voldoet.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu