Nieuws

6 tips voor een luxe vriendinnen- weekend met Wellness

Ben jij van plan om er met jouw vriendinnen binnenkort even lekker tussenuit te gaan en je te laten verwennen tijdens een luxe vriendinnenweekend met wellness? Met deze tips wordt jullie vriendinnenweekend er één om nooit te vergeten!

Er lekker even uit met je beste vriendin!

1) Ga op pad in eigen land

De eerste vraag is natuurlijk waar je naartoe gaat. Jullie kunnen natuurlijk het vliegtuig pakken, maar ook in eigen land is er zoveel leuks te beleven. Bovendien zorgt de korte reistijd ervoor dat het vakantiegevoel al snel na vertrek kan beginnen. En het geld dat je bespaart door niet te gaan vliegen, kan je nu mooi aan andere dingen uitgeven, zoals een duurdere accommodatie of activiteiten tijdens de vakantie.

2) Boek een luxe hotel overnachting

Wat dacht je bijvoorbeeld van een midweek of weekend in een luxe viersterrenhotel in eigen land? Een hotelovernachting met je vriendinnen staat al snel garant voor luxe. Een mooi ingerichte kamer met heerlijk bed, ‘s ochtends een lekker ontbijt dat voor je klaarstaat en een kamer die iedere dag netjes voor je wordt schoongemaakt. Lekker even een paar dagen er tussenuit met je vriendinnen, zonder dat je je druk hoeft te maken over het huishouden of jullie troep hoeft op te ruimen. Dat is toch ultiem genieten?

3) Geniet van wellness en sauna

Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan een hotel met wellness voorzieningen en/of een sauna. Quality time met je vriendinnen combineren met quality time voor jezelf en zo even helemaal tot rust komen. Zweet alle stress en de drukte van alledag eruit in de sauna en geniet van een ontspannende massage of wellnessbehandeling. Neem een duik in het zwembad en bubbel nog even na met je vriendinnen in de whirlpool. Zo kom je helemaal zen terug.

Neem eens een kijkje in onze wellnessboutique

4) Ontdek ook de omgeving

Afhankelijk van de locatie van je hotel, is er vaak in de omgeving ook nog van alles leuks te doen. Zoek een stad in de buurt om te winkelen of duik juist de natuur in. Vaak zijn er in de buurt allerlei georganiseerde activiteiten te boeken. Maar ook op eigen houtje kan je natuurlijk de omgeving ontdekken tijdens een mooie wandel- of fietstocht. En even eerlijk: met je vriendinnen als reisgezelschap is iedere activiteit toch leuk?

5) Culinair overnachten

Lekker eten mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie met vriendinnen. Maar hoe groter de groep, hoe groter de kans dat de wensen van jullie op het gebied van eten verschillen. Zitten er vegetariërs of vegans in de groep? Geen probleem! In ons restaurant staan groenten centraal, wat naar wens aangevuld kan worden met een mooi stuk vlees of vis.

Daar mag een lekker wijntje natuurlijk niet bij ontbreken. Ook voor een lekkere wijn ben je in ons restaurant aan het juiste adres. Iedere zaterdag bieden wij bovendien een gratis wijnproeverij aan aan onze hotelgasten, dat willen jullie toch niet missen!

6) Kom borrelen op mooiste terras van Twente

Klinken bovenstaande tips jou en je vriendinnen als muziek in de oren? Kom dan een weekend of midweek met je vriendinnen genieten bij Landgoed de Wilmersberg. Boek een of meerdere losse overnachtingen of ga voor een speciaal samengesteld luxe wellness arrangement met overnachting van drie dagen.

Vanuit ons hotel midden in de Twentse natuur maak je snel een mooie wandeling of fietstocht. Gaan jullie liever de stad in? Binnen een half uur rijden ben je zowel in de binnenstad van Enschede als Hengelo.

Maar ook in en rondom ons hotel is er genoeg te doen. Zo is het zwembad en de fitness de hele dag geopend voor onze hotelgasten. Begin 's middags al met een lekkere borrel op ons terras met het mooiste uitzicht van Twente. Hier kunnen jullie de hele avond blijven borrelen en genieten van de Sneup & Snaaijerie, de Twentse variant op Spaanse Tapas, allemaal kleine hapjes om met elkaar te delen. Of laat jullie culinair in de watten leggen door onze chefkok Ronald Bor met een heerlijk gerecht uit ons restaurant.

Wat jullie ook gaan doen, met een verblijf in luxe wellness hotel De Wilmersberg wordt jullie vriendinnenweekend gegarandeerd een succes!

Ontspan & geniet

Kom helemaal tot rust met ons Wellness arrangement!

Een paar dagen weg met alles er op en er aan? Boek dan snel ons Wellness arrangement! Kom helemaal tot rust in ons zwembad en de saunafaciliteiten en laat je in de watten leggen door onze collega's van de beauty. Om de dag af te sluiten, krijg je een heerlijk 3-gangen diner uit de keuken van Ronald Bor.

Meer informatie

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu