Blog

Op zoek naar een luxe hotel met vegetarisch restaurant? Kom naar De Wilmersberg!

Hoewel het aanbod voor vegetariërs in de horeca de laatste jaren flink gestegen is, ben je als vegetariër in een hotel vaak nog aangewezen op slechts een beperkt aantal vegetarische gerechten op de menukaart. En dat terwijl je juist op vakantie uit wil pakken en wil genieten van de lekkerste gerechten. Ben jij op zoek naar een luxe hotel met vegetarisch restaurant? Dan ben je bij Landgoed De Wilmersberg aan het juiste adres! Benieuwd wat wij in ons hotel met vegetarisch restaurant allemaal te bieden hebben? Lees snel verder!

Ronald Bor en zijn team maken de lekkerste gerechten zonder vlees

Culinair dineren in ons vegetarisch restaurant.

In ons hotel is duurzaamheid een belangrijke pijler. Dit zie je onder andere terug in ons restaurant waar vegetarische gerechten de standaard zijn. We zijn niet voor niets trotse bezitter van het Vega Label. Chefkok Ronald Bor daagt zichzelf dag in, dag uit weer uit om ‘vegetarische gerechten zó te maken, dat juist de mensen die geen vlees of vis eten extra verwend worden’.

Maar ook als je partner of gezelschap niet vegetarisch is, is ons restaurant zeker een aanrader. Voor onze gerechten hanteren wij namelijk het 80/20 principe. Dit houdt in dat de basis van elk gerecht vegetarisch is. Indien gewenst kan dit voor 20% aangevuld worden met een mooi stuk vlees of vis, passend bij het gerecht. Zo kunnen zowel vegetariërs als niet-vegetariërs en zelfs veganisten hier heerlijk culinair dineren, lunchen, ontbijten én borrelen.

Loopt het water je al in de mond en ben je benieuwd naar de culinaire, vegetarische hoogstandjes van chefkok Ronald Bor?

Duurzame seizoens- en streekproducten

Op het gebied van duurzaamheid gaan we verder dan alleen een stuk vlees of vis weglaten in onze gerechten. Naast het vegetarische menu, maken wij ook zoveel mogelijk gebruik van streekproducten in ons restaurant, die idealiter ook nog biologisch zijn. Ook kiezen wij zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen. Deze korte ketens verkleinen de impact op het milieu,

Bovendien groeit er ook zoveel lekkers in Twente, zonde om over te slaan!

Door onze focus op duurzaamheid, zijn wij trotse bezitter van de gouden Green Key certificering. Dit houdt in dat wij als hotel voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en MVO en dat jouw ecologische footprint die je tijdens jouw verblijf achterlaat, door ons wordt geminimaliseerd, zonder dat je op kwaliteit in hoeft te leveren.


Door onze focus op duurzaamheid, zijn wij trotse bezitter van de gouden Green Key certificering. Dit houdt in dat wij als hotel voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en MVO en dat jouw ecologische footprint die je tijdens jouw verblijf achterlaat, door ons wordt geminimaliseerd, zonder dat je op kwaliteit in hoeft te leveren.

Vegan hotel

Hoewel wij geen volledig veganistisch hotel zijn, ben je als vegan natuurlijk ook van harte welkom om bij ons te komen overnachten en/of lekker te komen eten. Naar wens kunnen wij onze gerechten vegan maken, van ontbijt, tot lunch en diner. Dus ook als je een luxe vegan hotel in Nederland zoekt, ben je bij Landgoed de Wilmersberg aan het juiste adres!

Bekijk arrangementen

Ontdek ook de rest van ons hotel

Landgoed De Wilmersberg is veel meer dan alleen een vegetarisch hotel. In en rondom ons luxe viersterrenhotel is er genoeg te doen. Het landgoed ligt midden in de prachtige Twentse natuur, waardoor het dé perfecte uitvalsbasis is voor een mooie wandeling of fietstocht. In de directe omgeving zijn er meerdere golfbanen en het hotel beschikt zelf over twee tennisbanen waar je als gast gebruik van kunt maken.

En ook binnen kunt u lekker actief bezig zijn in onze fitnessruimte en zwembad. Toe aan wat rust? Kom dan heerlijk ontspannen in onze wellness met sauna’s, turks stoombad en whirlpool, die gratis toegankelijk zijn voor al onze hotelgasten. Boek een lichaamsbehandeling of massage in onze beautyboutique en laat je door onze schoonheidsspecialistes lekker in de watten leggen. Wat wil je nog meer?

Kom vegetarisch dineren en/of luxe overnachten

Kun jij niet wachten om te genieten van alle luxe die ons viersterrenhotel te bieden heeft en tijdens je verblijf in ons hotel vegetarisch te genieten van de heerlijkste gerechten? Boek dan snel een kamer of arrangement in ons vegetarisch hotel.

Ons vegetarisch restaurant is uiteraard niet alleen voor onze hotelgasten toegankelijk, maar ook als je lekker vegetarisch uit eten wilt zonder overnachting. Ben je dus op zoek naar een luxe vegetarisch restaurant in Enschede en omgeving voor een lekkere vegetarische lunch of culinair diner? Dan ontvangen wij je graag!

Restaurant

Kom je ook dineren?

Laat je nog meer in de watten leggen door chef-kok Ronald Bor en zijn team, nadat je al helemaal tot rust bent gekomen in onze Wellnessboutique. Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant.

Ontdek meer

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Boek nu