Ronald Bor en zijn team maken de lekkerste gerechten zonder vlees
Culinair dineren in ons vegetarisch restaurant.
In ons hotel is duurzaamheid een belangrijke pijler. Dit zie je onder andere terug in ons restaurant waar vegetarische gerechten de standaard zijn. We zijn niet voor niets trotse bezitter van het Vega Label. Chefkok Ronald Bor daagt zichzelf dag in, dag uit weer uit om ‘vegetarische gerechten zó te maken, dat juist de mensen die geen vlees of vis eten extra verwend worden’.
Maar ook als je partner of gezelschap niet vegetarisch is, is ons restaurant zeker een aanrader. Voor onze gerechten hanteren wij namelijk het 80/20 principe. Dit houdt in dat de basis van elk gerecht vegetarisch is. Indien gewenst kan dit voor 20% aangevuld worden met een mooi stuk vlees of vis, passend bij het gerecht. Zo kunnen zowel vegetariërs als niet-vegetariërs en zelfs veganisten hier heerlijk culinair dineren, lunchen, ontbijten én borrelen.
Loopt het water je al in de mond en ben je benieuwd naar de culinaire, vegetarische hoogstandjes van chefkok Ronald Bor?
Duurzame seizoens- en streekproducten
Op het gebied van duurzaamheid gaan we verder dan alleen een stuk vlees of vis weglaten in onze gerechten. Naast het vegetarische menu, maken wij ook zoveel mogelijk gebruik van streekproducten in ons restaurant, die idealiter ook nog biologisch zijn. Ook kiezen wij zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen. Deze korte ketens verkleinen de impact op het milieu,
Bovendien groeit er ook zoveel lekkers in Twente, zonde om over te slaan!
Door onze focus op duurzaamheid, zijn wij trotse bezitter van de gouden Green Key certificering. Dit houdt in dat wij als hotel voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en MVO en dat jouw ecologische footprint die je tijdens jouw verblijf achterlaat, door ons wordt geminimaliseerd, zonder dat je op kwaliteit in hoeft te leveren.