Event

Een avond met Ivo Niehe

Ivo Niehe is in zijn rijke televisiearchief gedoken en laat ons meekijken. In zijn programma’s kwamen vele nationaal en internationaal bekende gasten voorbij zoals Prince, Grace Jones, Mies Bouwman, Julio Iglesias, Audrey Hepburn, John Bercow (Mr. Speaker) en Roald Dahl. Achter de ontmoetingen met de bekende mensen die in het programma kwamen, zitten vaak memorabele verhalen. In De afterparty maakt Ivo je deelgenoot van de grappige, verrassende en ontroerende momenten die hij met zijn gasten meemaakte, maar die niet op televisie te zien waren.

Prijs: 15,- euro p.p.

Tickets bestellen

Over Ivo Niehe

Ivo Niehe is een presentator, producent en programmamaker. Niehe werd geboren in 1946 en groeide op in Amsterdam. Hij doorliep het gymnasium-alfa en studeerde Frans aan de UvA. Tijdens zijn studietijd nam hij het lied Mountain of Love op met zijn eigen band. Tevens nam hij twee Duitse nummers op: Mit dir in meinen Armen en Wer sucht der wird finden. Hij werd opgemerkt door Hans van Willigenburg en uitgenodigd in diens radioprogramma. Het leverde hem een screentest op bij talentscout Pierre van Dam, die erg te spreken was over de verbale kwaliteiten van Niehe.

Na de screentest werd Niehe aangenomen als omroeper bij de TROS en later als presentator van TROS Aktua.

Wil je na de lezing nog wat langer blijven?

Reserveer dan een overnachting en geniet van het beste van Twente. Dit jaar bestaat Landgoed De Wilmersberg 100 jaar en daarom hebben we een feestelijk Jubileumarrangement, inclusief:

  • 1x Overnachting
  • 1x Landelijk ontbijt
  • 1x 3-gangen diner
  • Gratis gebruik van het zwembad en de saunafaciliteiten

Prijs: vanaf 274,00 euro per persoon

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico